maanantaina, joulukuuta 11, 2006

Seuraus

Nyt ymmärrän lukijoiden stalkkaamisen hauskuuden. Asensin Google Analyticsin seuraamaan sivulla vierailijoita ja ensimmäinen hakusana, jolla sivuilleni päädyttiin oli eräässä sekavassa mielentilassa postatussa blogaisussa mainittu sonyn viritinvahvistin mallimerkintöineen. Olen koukussa.

***

Viikonloppu meni oikein mukavasti kavereiden kanssa firman resursseja väärinkäyttäen, eli lauantaina järjestimme uima-allasbileet työnantajan tiloissa duuniporukalla. Erittäin rento tilaisuus, ei mitään pakottavaa baariin lähtemistä kun paikan päällä oli kuitenkin sauna, uima-allas, ruokaa, juomaa, musiikkia ja hyvää seuraa. Tulipahan saunottua ainakin hetkeksi kiintiö täyteen kun kiuas hohkasi koko illan aina aamuyöhön asti. Ja parhaat keskustelut tietenkin käydään saunassa, joten sekin vielä rohkaisi hikoilemaan. Nesteytyksestä tuli pidettyä myös huolta, mutta loppujen lopuksi join koko iltana vain pullollisen viiniä ja yhden glögimukillisen. Saunomisesta saa ihan yhtä euforisen tunteen ja uima-altaaseen pulahtaminen virkisti sopivasti.

***

Töitä tein koko viikonlopun, mutta nyt on pari päivää vapaata. Keskiviikosta eteenpäin sitten nautiskelenkin 11 päivän duuniputkesta ja aatonaaton iltana säntään suoraan töistä bussilla kotikaupunkiin. Äidin ruokien ääreen on aina mukava tulla. Tosin kyseisenä iltana menen suoraan pitkäaikaisen ystäväni luokse saunomaan. Perinne on jatkunut vuodesta '99, sillä olemme asuneet siitä asti eri kaupungeissa ja sattuneesta syystä molemmat olemme yleensä kotikaupungissa jouluna, joten se on yksi harvoista mahdollisuuksista tavata. Traditio saattaa kuitenkin olla uhattuna nyt kun hänellä tosiaan on nainen raskaana ja ensimmäinen yhteinen koti juuri perustettuna. Aika näyttää, enkä nyt itseeni ota jos vaikka perinne katkeaisikin. Mielestäni joulunvietto omassa kodissa oman lapsen kanssa on ihan pätevä syy. Ehkä sitä itsekin vielä joskus...

Ei kommentteja: