torstaina, joulukuuta 21, 2006

Tyynyterapiaa

Minulla on toisinaan tapana yöllä herätä siihen, että pidän toista tyynyäni hellästi vasten rintaani käsi kiedottuna sen ympärille. Ja silloin aina huomaan kaipaavani vierelleni jotakuta, jota pitää lähellä. Kiinnostuksen kohteet vaihtelevat aina kuvitteellisista lemmikkieläimistä todellisiin ihastuksiin. Jälkimmäisessä tapauksessa olen jopa mennyt niinkin pitkälle, että varustaudun yöhön yhdellä ylimääräisellä tyynyllä, joka on pyhitetty vain ja ainoastaan kainaloon. Jokin alkukantainen suojelureaktio tuo varmaankin on, mutta uni tulee helpommin ja nukun paremmin kun on vieressä jotain, josta pitää kiinni. Unessa sitten aivot täydentävät reaalimaailman puutteet tarvittaessa.

Pitäisi varmaankin hankkia lemmikki (tai vielä parempaa, tyttöystävä), ettei kaikki nämä hellyydenosoitukset menisi täysin hukkaan. Tyynyn lämmönvaraamisominaisuudet kun ovat aika kehnot.

***

Täysin ylläolevaan liittymättä: tänään illalla minut tavoittaa Sling In:istä.

3 kommenttia:

PartyFlickan kirjoitti...

Aika söpöä. Ajattelin kokeilla tyynyterapiaa ensi yönä :).

Hehkeetä iltaa Slinkkuun!

Anonyymi kirjoitti...

Ikeasta saa sellaisia ylävartalon muotoisia tyynyjä, joilla on t-paita päällä. Toisissa lukee muistaakseni girl, toisissa boy.

Tuli vaan mieleen.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

k: Äääh... en lue itseäni vielä niin epätoivoiseksi, että hankkisin varta vasten suunniteltuja apuvälineitä. Mielikuvitus ja soveltamistaito saavat riittää vielä toistaiseksi. :)