lauantaina, toukokuuta 05, 2007

Ex-tapaaminen

No niin, ilta sujui mallikkaasti ja onnellinen neitokainen on lähetetty kotiinsa koiraa hoitamaan. Farmariautohan heillä jo on, tontti katsottuna valmiiksi ja talopakettien vertailu meneillään. Kuulostaa melko idylliseltä ja tosiaan en osaa olla muuta kuin onnellinen hänen puolestaan. Vaikka oma talo ja lapset kuuluvatkin haaveisiin niin olisi kyllä vielä liian aikaista sille. Parempi näin. :)

Oli tosiaan mukava ilta, hyvää ruokaa, Intialaista Masala Chai-teetä, jutustelua, naureskelua, kuulumisten vaihtoa. Jossain vaiheessa vieno kysymys "onko sulla se sun hieno kahvilaitteesi vielä jossain?" ja piti sitten Lattet kiepsauttaa molemmille kun kysymys oli niin hellyyttävästi aseteltu. Oli kyllä tosiaan mukava taas viettää aikaa ihan kasvokkain, sillä omat fiilikset saivat vain vahvistusta, eli ei mitään haikailuja eikä kyräilyä vaan voi olla ihan oikeasti kavereita sen kummemmin stressaamatta. Ja on se edelleen ihan mahtava tyyppi, mutta kuten sanottu, loppujen lopuksi on parempi että asiat menivät niin kuin menivät. Kaikki ovat onnellisia.

Nyt voisi sitten vaikka korkata puolikkaan Taittingerin lauantai-illan kunniaksi kun kerran suurin piirtein koko lähipiirilläkin on asiat hyvin. Ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä ja sehän on tärkeintä.

1 kommentti:

PartyFlickan kirjoitti...

Hienoa että kaikki on onnellisia :)