tiistaina, toukokuuta 08, 2007

Hassu uni.

Pitäisiköhän rajoittaa hieman blogien lueskelua ennen nukkumaanmenoa?

Ei muuta, mutta jostain kumman syystä törmäsin Duussiin unessani. Olimme kummatkin omissa porukoissamme suurehkossa ravintolassa - todennäköisesti kesäkuussa kun se oli savuton - ja olihan siellä jonkin verran hirtehistä ohjelmaakin ja tapahtumahetkellä menossa oli jonkin sortin arpajaiset, jossa pääpalkintona oli sentään halpa auto. Siinä oli ehkä viitisentoista ihmistä jotka jaksoivat olla edes jossain määrin kiinnostuneen oloisia ohjelmatarjonnasta kun yht'äkkiä silmiini sattui lyhyttukkainen ja punertavahiuksinen söpö naisihminen, jonka edessä pöydällä oli punainen kansio, jonka kanteen oli askarreltu keltaisilla suurehkoilla kirjaimilla "Duussi". Oli sitten pakko mennä kysäisemään, että onko kansion omistaja se keneksi häntä luulen ja jokseenkin yllätyksettömästi unimaailmassa henkilö alkuhämmennyksen jälkeen kertoi olevansa juurikin kyseinen neitonen. Risteiltiin sitten ympäri ravintolaa hänen seuruettaan etsien, mutta ainakaan koko porukkaa emme löytäneet ennen kuin heräsin.

Ja Hepulle tiedoksi: mitään ei tapahtunut. Me vaan juteltiin ja Duussi jossain vaiheessa raahasi minua kädestä pitäen tanssimaan, mutta siinä kaikki.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho! :O

Mulla on kyllä oikeasti pitkähköt vaaleat hiukset.. mutta tuo tanssilattiaviehtymys kuulostaa tosielämässäkin aika tutulta.

Oli kiva tavata! :D

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Juu, eivät sentään kaikki yksityiskohdat ole telepaattisesti välittyneet. :) Rationaalisesti ajateltuna et kyllä vaikutakaan lyhyttukkaiselta punapäältä, mutta ei noista unista koskaan tiedä. :D