torstaina, heinäkuuta 16, 2009

Kummia

Tuli tänään pyörähdettyä Pori Jazzeilla. Ilmaiskonsertteja työttömille kesälomalaisille. Eikä ollut jazz-katu entisensä. Nyt siellä oli vain metrilakua, oluttelttoja ja makkaraperunoita. Sentään minun nuoruudessani siellä myytiin äänilevyjäkin...

Omassa päässä on taas tasaisin väliajoin pyörähtänyt Puolalainen. Mitäpä sitä tunteilleen mahtaa. Ja tänään sain pitkästä aikaa Fantasialta sähköpostia. Ei ollut viime yönä saada unta kun oli muistellut minua ja "some nice things". Imartelevaa sinänsä, mutta kun en usko vieläkään, että se pitkällä tähtäimellä vaan toimisi. GB:n kanssa nyt ei ole hirveästi osuttu samaan aikaan linjoille, joten se siitäkin sitten toistaiseksi. Lauantai-iltainen nuori ja vastaanottavainen kaunotar ilmestyi facebookiin, mutta en oikein osaa sitäkään nyt viedä eteenpäin.

Oikeastaan sitä haluaisi toimivan ja pitkän suhteen, mutta tällä hetkellä prioriteettina nro 1 on päästä kauas pois täältä ja pitkäksi aikaa. Ei taida yhdistelmä ihan toimia ja jollain tasolla taidan alitajuisesti torpedoida kaiken vähänkään vakavammin otettavan ihmissuhderintamalta pois tällä hetkellä.

Ja mikäkö minua pidättelee? Yhden viisumia varten tarvitsemani paperin puute, jota olen pyytänyt ensimmäisen kerran jo kolme kuukautta sitten. Ja johon olen kolme viikkoa sitten saanut vahvistuksen, että kaikki on kunnossa ja että sillä paperilla kaikki hoituu. Mutta eipä ole postilaatikossa näkynyt. Ei sinänsä, eihän hän nyt suorasanaisesti ilmoittanutkaan sitä lähettäneensä. Vain että kaikki on OK sen suhteen ja että nyt voin saada sen.

3 kommenttia:

karkumatka kirjoitti...

Oletko huomaavinasi, että kun on lähdössä pidemmälle matkalle, niin vastakkaisen sukupuolen edustajia tuntuu olevan tavallista enemmän kintereille? Outoa...

karkumatka kirjoitti...

e=ä, kielitaito ruostuu prkl

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Murphyn laki toiminnassa, otaksun. :)