torstaina, heinäkuuta 23, 2009

Näennäistieteellinen käyttäytymismallikartoituksen irtokarkkipussitesti

Osin yhdyssanojen rakentamisen riemusta ja osin ennakoituna tarkennuksena Kesiksen kommenttilootassa oletettavasti jonkun pyytämään lisätietoon, jaettakoon kansalle nyt yleiseen tietoon, mitä kaikkea yhteisestä irtokarkkipussista (yleensä testiä tekevä mies) voi päätellä.

Testi on paras suorittaa esim. CandyKingin irtokarkkilaatikoilla, sillä valmiit karkkipussit eivät koskaan anna yhtä tarkkaa kuvaa naisesta, vaikka samat perusperiaatteet pätevätkin.

Pussin materiaalin valitseminen
Onko vastapuoli hirveä viherpiipertäjä, joka vaatii ekologisempaa vaihtoehtoa perustellen huolensa pienellä kuvalla kärsivästä kuutista? Tietääkö hän että se muovipussi saattaa olla rapisevaa paperipussia ekologisempi vaihtoehto, vai perustuuko hänen aktivisminsa mielikuviin? Kiukkuinen feministi ei periaatteesta anna sinun valita pussia, sillä hänkin osaa sen tehdä aivan hyvin. Jos kohautat olkaasi, niin valmistaudu hyytävään katseeseen ja pihisevään luentoon patriarkaalisen yhteiskunnan kasvattamista kusipäämiehistä, jotka eivät anna valtaa naisille pelkästään siitä syystä, ettei heillä roiku lantiolta mitään ylimääräistä. Jos puhuttelussa sivutaan kuohitsemista, tulee hälytyskellojen soida ja miehen olla erittäin tarkka jos ilta suuresta munauksesta johtuen silti johtaa intiimimpään kanssakäymiseen. Todennäköisesti kuulet vielä munaamisen etymologian ja siitä, miten se nyt vaan yksinkertaisesti on syntynyt miesten kyvyttömyydestä hoitaa asioita.

Karkkien valitseminen
Avain naisen sieluun ja psyykeeseen. Hedelmäkarkit viestivät lämmöstä, iloisuudesta ja välittämisestä. Suklaa on nautiskelijan valinta ja ehkä tasapainoisin kaikista valinnoista. Salmiakki katkeruudesta ja sisällä kytevästä vihasta. Jugurttirusinat ja muut päällystetyt hedelmät kielivät pitkistä jaksoista, jolloin pitää kuunnella naisen mankumista liikakiloista ja olla jatkuvasti vastaamassa oikein kysymykseen "näytänkö mä lihavalta tässä?". Kirpeiden karkkien ystävät ovat monesti seksuaalisesti avoimia nymfomaaneja, joilla monesti on myös punertava ja kihara tukka. Miehen voi saada hulluksi ottamalla pussiin pelkkiä kirpeitä karkkeja. Kirpeät salmiakkikarkit kielivät konservatiivisemmasta seksipedosta kun taas Missä X:iä pussukkaan tunkevat neidot käytännössä katsoen lupaavat sessioita, joiden jälkeen mitään huonekalua ei voi enää asunnossaan katsoa saamatta sellaista tietävää virnettä kasvoilleen.

Karkkien napostelu
Jos karkit on mutustettu jo mainosten aikana loppuun, voi tulevaisuus olla varsin mielenkiintoinen, sillä nainen on spontaani ja helposti asioista innostuva tekijätyyppi. Hän ei myöskään ole yltiökriittinen syömisensä suhteen, joten hänet voi todennäköisesti juottaa leffan jälkeen läheisessä drinkkibaarissa lähtökuntoon jos verbaaliset avut tai oma ulkonäkö eivät yksinään riitä. Tasaisesti karkinkulutusta säätelevä tapaus on todennäköisesti systemaattinen ja laskelmoiva, joten jos et voi kuvitella hankkivasi lasta ja asuntolainaa hänen kanssaan, kannattaa peli puhaltaa poikki mahdollisimman aikaisin.Jos naisella on karkkia jäljellä vielä elokuvan lopussa, ei hän voi koskaan saada täyttä tyydytystä mieheltä sängyssä. Jos naisella on jugurttirusinoita jäljellä vielä elokuvan lopussa, kannattaa juosta nopeasti pois.

Muut koemetodit
Yllä mainittujen, ns. autoinstanttiaattisten merkkien perusteella voivat miehet helposti tehdä lisäkokeita tutkimalla naisen reaktioa mm. kymmenen karkin samanaikaisella suuhun tunkemisella, karkkien rohmuamisella sekä käden lepuuttamisella karkkipussissa. Myös äänekäs mässyttäminen leffan hiljaisten kohtien aikana on hyvä indikaattori naisen suhtautumisesta mieheen.

Mutta suhteen laadusta ja sen etenemisestä tuo yhteinen karkkipussi kolmansilla treffeillä ei kerro mitään. Sen voitte unohtaa.

9 kommenttia:

karkumatka kirjoitti...

Nauroin ääneen.

Anonyymi kirjoitti...

heh, aika paljon kertonee meikäläisestä se, että koskaan, ikinä yksilläkään treffeillä mulla ei ole ollut yhteistä irtokarkkipussia. unohdit siis mainita naiset, jotka eivät suostu yhteiseen pussiin, vaan molemmille on oltava aina omat :D

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Anonyymi, se kertoo sitoutumiskammosta. :)

Riikka kirjoitti...

mä kans, nauroin ääneen. oon hedelmäkarkki ja suklaa -tyttö ja syön suurimman osan leffakarkeista jo mainosten aikana. olipa kivaa saada varsin positiivinen luonneanalyysi ihan pyytämättä :)

Kesäminkki kirjoitti...

voi hyvää yötä.

sun kannattais varmaan vähitellen poistua sieltä maaseudulta, jotta saisit keksittyä omiakin aiheita ;)

PA kirjoitti...

Tämäpä oli hauska postaus.

Minulla ei ole koskaan ollut yhteistä karkkipussia kenenkään kanssa. Edes äiti ei suostunut omistaan jakamaan.

PartyFlickan kirjoitti...

Olin menossa leffadeiteille mut en ehkä menekään enää :D

Mierolainen kirjoitti...

Tipahdin tälle ihan totaalisesti. Kiitos!

H kirjoitti...

:D

Kehtaakohan sitä enää koskaan käydä ostamassa irtokarkkeja. En syö salmiakkia enkä lakritsia, mutta niitä kaikkein kirpeimpiä saatavilla olevia (hedelmä)karkkeja sen sijaan kerään mukaani. Ja hivenen suklaata. Hiukseni taas ovat pitkät, punaiset ja vetävät korkkiruuveille.

Huonekaluasiaa en kommentoi.