tiistaina, heinäkuuta 14, 2009

Pehmohetki

Olen varmaankin nähnyt taas jotain miellyttävää unta kun herään kroppa täynnä endorfiineja. Oikeastaan olo on juuri sellainen, kuin olisi ennen nukkumaanmenoa saanut katsella vierellään häntä, jonka haluaa siinä olevan. Jonka hiuksia on silitellyt nukkumaan mennessään vain nähdäkseen sen tuskin huomattavissa olevan hymynkareen, joka hänen huulille muodostuu unen ja valveen rajamailla omasta kosketuksesta. Sellainen, että on yöllä herännyt hetkellisesti siihen, että toinen on kierähtänyt ja vienyt osan peitostasi mukanaan. Sillä tavalla, että asia korjaantuu kun hivuttaudut hieman lähemmäksi ja aistit toisen ihon tuoksun tuodessasi kasvosi lähelle hänen niskaansa. Sellainen, että olisi myös herännyt siitä vierestä ja kun saa yön aikana rähmöittyneet silmänsä auki, ensimmäisenä utuisena asiana edessään näkee sen saman henkilön. Sen, jonka kanssa voisi kuvitella heräävänsä joka aamu tällä tavalla. Että voisi aloittaa aamunsa kosketuksella, unisella suudelmalla siihen ruumiinosaan, joka kulloinkin sattuu lähimpänä olemaan sekä hiljaiseen kuiskaukseen: huomenta.

5 kommenttia:

X kirjoitti...

Tuo oli ihanasti sanottu =)

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

En koskaan ole käsittänyt tätä käsitystä, että olisi jotenkin herkempää ja ihanampaa, kun nukutaan saman peiton alla. Just silloin käy noin, että se toinen vie peiton ja pahimmillaan siitä sitten nahistellaan pitkin yötä. Oma peitto olla pitää! Voi sitä sitten halutessaan tunkea kättään tai nenää sinne toisen peiton alle, jos joku hellyyspuuska iskee :P

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Ainakin suhteen alkuvaiheessa tuollainen peiton ryövääminen on lähinnä hellyyttävää ja tarjoaa mahdollisuuden tehdä jotain muutakin. Kun kerran on jo hereillä... :)

Kyllä se pitkällä tähtäimellä varmasti saattaa käydä hermoon, mutta sellainen kunnollinen ylisuuri peitto, joka on ihan alun pitäenkin tarkoitettu kahdelle, toimii mielestäni hyvin.

Neiti Etsivä kirjoitti...

Tykkään.

Niin ja peitto keskusteluun osallistuakseni: Peittoonhan on tarkoitus ns. "kääriytyä" ja kun toinen on vieressä ei peittoa enää tähän tarkoitukseen tarvita. Joten yksi peitto riittää mainiosti. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuten Nancy yllä sanoi, toisen kanssa ei tarvitse peittoa.