tiistaina, heinäkuuta 28, 2009

Liput varattu

Tai menolippu pelkästään vielä toistaiseksi. Eihän sitä koskaan tiedä.

Oikeastaan seuraava deadline on olla Bangkokissa lokakuun lopulla, joten mitään hirveää hätää ei kuitenkaan ole. Rehellisyyden nimissä en nyt ajatellut siellä pitkään olevani, mutta kuten todettu, ei minulla tässä parempaakaan tekemistä ole.

Suurimmaksi osaksi reissun tavoite itselleni on saada edes jonkinlaista päivitystä tähän tilanteeseen. Roikkumisen lopettaminen olisi helpompaa jos kuulisi sen yhden sanan, toisaalta myös jonkinlainen sysäys toiseenkin suuntaan olisi ihan myönteinen asia. Kun eivät ne tunteet sieltä minnekään katoa, vaikka niitä kuinka yrittäisi täyttää jollain muulla.

Ja kävi miten kävi, haluaisin tähän hommaan jotain selvyyttä, suuntaan tai toiseen. Ja jos se menee huonompaan, niin ei ainakaan yrittämisen puutteesta johtunut. Paikallaan oleminen ja epätietoisuus kun ärsyttävät ainakin allekirjoittanutta ehkä eniten maailmassa.

4 kommenttia:

karkumatka kirjoitti...

Menolipulla Suomesta, that's so 2008... ;)

Mut onneks sä kysyit siltä, että onks se okei et sä tuut.

antero kirjoitti...

Se ei siis olekaan yllätys?

Anonyymi kirjoitti...

joo, joo lopeta jo lukijoillesi selittely. tollo mikä tollo :)
toisaalta itse "roikuin" hyvin epämääräisessä etäsuhteessa (muutama euroopan maa välissä) joka oli jo "lopullisesti ohi" (vaikka ei koskaan siis selkeästi ollutkaan alkanut tai loppunut). Kun sitten tapahtui pitkästä aikaa se korvaamattoman tärkeä livetapaaminen, asiat selkeni ja nyt kyse on oikeasta suhteesta, ei epämääräisestä mistälie.
Ja tämä lopputulos vaikutti siis pitkään hyvin epätodennäköiseltä.
Mutta näistä kokemuksista johtuen pidän etäsuhteen onnistumismahdollisuuksia hyvin pienenä (etäsuhde ei mun näkemyksen mukaan ole sellainen, että asutaan eri puolilla suomea tai toinen virossa ja toinen stadissa).Niin ja tuskin olisin tässä suhteessa nyt, jos olisi jatkunut enää yhtään pidempään

anonyymihenkilö

Anonyymi kirjoitti...

siis jatkunut yhtään pidempään se eri maissa asuminen

-edellinen pelle