torstaina, huhtikuuta 19, 2007

Kiinnostava

Hassua, että seurueen ainoa siinä mielessä kiinnostava henkilö sattui musertamaan oman kiinnostavuutensa liiallisella hyväksynnän hamuamisella, joka ilmeni vähän joka suuntaan ulottuvalla flirtillä. Tavallaan olisi tehnyt mieli sanoa, että eikö sun olisi nyt aika jättää tämä peli taaksesi ja hakea elämällesi jotain oikeaa sisältöä ja "pelastaa" hänet omasta tilanteestaan. Mutta eipä tuollaista voi mennä kenellekään tuputtamaan. On valmis sitten kun on, ei sitä kukaan ulkopuolinen voi väen väkisin pakottaa. Sääli sinänsä, sillä olipahan kerrassaan ihanan oloinen ilmestys. Tulen kyllä olemaan jatkossakin tämän kanssa tekemisissä, joten täytyy katsoa. Todennäköisesti silloin on jo kuitenkin liian myöhäistä kun olen jo kaverina itseni sitouttanut.

Järjestämäni viinitasting meni varsin mukavasti, kaikki tuntuivat olevan tyytyväisiä ja kiitoksia sateli joka suunnasta. Jatkoilla Luxissa tuli sitten lähentely-yrityksiä sekä omasta porukasta että tuntemattomilta, mutta ei mitään sellaista mistä olisin kauheasti lämmennyt. Erittäin mukava ilta silti, parasta oli kuitenkin Olmaia ja Manchego. *slurps*

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En nyt tietysti ole ollut näkemässä ko. flirttiä, mutta oletkos varma, että se on ollut kiinnostuksen osoitusta joka suuntaan vai vain kaveriflirttiä joka suuntaan? Itse ainakin flirttaan pahiten sellaisten kanssa, joiden kanssa siitä ei voi seurata mitään liian vakavaa. Liian kiinnostavat ihmiset saavat vain ujoa kylmää kättä.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Ottaen huomioon että kyseinen henkilö sitten lähti porukan epävirallisen naistenkaatajan luokse jatkoille, niin... (ai miten niin katkera? ;)

Tuo liian vakavakin lienee suhteellinen käsitys. :)

memyi kirjoitti...

heh, tuli tuosta aroketun kommentista mieleen, että mä oon suht samanlainen: olen suht itsevarma kaveri-flirttailija, vaan sitten jos joku on oikeasti potentiaalinen tapaus, niin menen vähän lukkoon ja ujoksi:)