tiistaina, huhtikuuta 03, 2007

Sekaisia fiiliksiä

Kevättä rinnassa selkeästi. Enkä liene ainoa. (Olen jo pitkään miettinyt, että pitääpä linkittää joskus Jenniin kun niin mukavaa blogia kirjoittelee. Etenkin kun onnistui ensimmäistä kertaa tietääkseni käyttämään sanaa "vihreä" positiivisessa kontekstissa.)

Tietenkin nyt tenttipäiväksi pukkaa hieman kuumeista oloa ja kurkkukipua. Eilisillan vilpoisessa säässä pelattu futiskauden avausmatsi ei tietenkään ole missään yhteydessä tähän. Niukka 1-0 tappio, mutta hauskaa oli. :) Kevät!

Kevättä on musiikkirintamalla tullut säestämään nimeltään perin kotimaiselta kuulostava Mika albumillaan Life In Cartoon Motion. Hassun hilpeää fiilistelymusiikkia. Veikkaan että tätä tullaan kuulemaan kesällä radiosta enemmänkin, vaikka Relax [Take It Easy] jo nyt näemmä soittolistoilla on aika korkealla. Ainakin Lollipop ja Love Today suorastaan henkivät ihanan tekopirteää ja kesäistä rytmiä. En tiedä jääkö tämä itsellä kestotoistoon, mutta tähän kevääseen tämä on varsin sopiva soundtrack ainakin juuri tällä hetkellä. Kevät!

Ja pitäähän pojilla leluja olla: Uusi MacBook komistaa nyt työpöytää vanhan 12" PowerBookin rinnalla. Eli miten tätä fiilistä voisi mikään enää pilata? :p

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

AAAAA PERHANA! Nyt osui ja upposi syvälle sydänvereen! Oon maailman MAAILMAN maailman kateellisin viimeisimmästä perheenlisäyksestäsi!

Jenni kirjoitti...

:)

Toivottavasti vilustuminen ei kangistanut ajatuksenjuoksua ja tentti meni putkeen!

Takaisin Kallioon kirjoitti...

billie: Kaupastahan noita saa... ;)

jenni: tentti meni ihan putkeen (niinkuin yleensäkin) ja olokin alkaa olla jo buranan, ruuan ja runsaan nesteytyksen jälkeen ihan kohtuullinen.