torstaina, huhtikuuta 26, 2007

Tein sen!


Usean kuukauden jahkailu on vihdoin ohi! Täytyy olla tietyllä tavalla onnellinen siitä, että minulla ei ole ketään "ihanaa sielunkumppania" puhumassa järkeä päähäni niin voin tehdä idioottimaisia viinihankintoja mieleni mukaan. Uskon silti että tuokin raha on hyvin sijoitettu ja sitten joskus hamaassa tulevaisuudessa tuo tuottaa minulle ja läheisilleni unohtumattomia nautintoja.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja minä kun luulin että 18 euroa kahteen pulloon oli iso raha... :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Kaikki on suhteellista... :)

Kieltämättä pikkuhiljaa alkaa miettimään, että tuossahan oli tosiaan kuukauden ruuat. Mutta ei se haittaa kun on tuollainen aarre kellarissa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Krhm, 163.80. Oli pakko tarkistaa. Toivottavasti sellainen sielunkumppani löytyy, jonka kanssa tuon pullon ehdottomasti haluaa avata. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja jos ei löydy, tiedät kyllä kuka on vapaaehtoinen :D

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Onhan tässä kymmenisen vuotta aikaa etsiä ennen kuin tuo alkaa olla parhaimmillaan... ;)

Mirva kirjoitti...

Nuo on todellakin niitä tilanteita, jolloin kannattaa olla onnellinen sen järjen puoliskon poissaolosta. Nimim. Been there, done that :)

Amaaria kirjoitti...

Ja minä säästin 20 euron viinipulloa jakaakseni sen jonkun tärkeän kanssa... ;) kunnes korkkasin sen eilen. Kun ei se yksi tärkeä juo punaviiniä, ja vuosien tärkeänpuutetta kärsineenä arvelen, ettei sitä pullonjakajaa ihan heti tähän tupaan tulekaan. (Ja sitä parinkympin pulloa ei ehkä kannata pantata kymmentä vuotta.)

Mutta onnea vaan, hankinnasta! :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

(päivityksenä nyt vaan, että hinta on Alkossakin kivunnut jo 236,80 euroon... eli 73 euroa jo kasvanut arvossaan. :)