sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2007

Morkkis

Tuli sitten hankittua morkkis, mutta sentään tyylillä. Ainekset loppupeleissä todella tyydyttävään morkkikseen on 2,5h luvatonta poissaoloa töistä, hilpaiseminen Michelleen, alkuun Salade Michelle, pääruuaksi Chateaubriand aux cèpes - juomana tietenkin kahteen pekkaan pullollinen Château Lalandea - jota seurasi herkullinen Fromages Français -juustotarjotin ja lopuksi vielä nautintoa täydentämään Crème Brûlée. Hintaa koko hoidolle tuli kahdelle henkilölle vaatimattomat 171,70e, mutta hitto soikoon se oli paras lounas ikinä. Vain kaksi tuntia myöhässä takaisin asemapaikoille ja onnekas toteamus, että kukaan ei ollut ehtinyt kaivata minua poissaollessani.

Tuohon kun ottaa vielä huomioon, että palkka juoksi sen koko kaksi tuntia, niin tuohan oli jopa ihan kohtuuhintainen lounas. Mutta myönnettäköön että oli hieman huono omatunto ruokia odotellessa, mutta heti kun sai ensimmäiset palaset annosta suuhun niin kaikki murheet katosivat. Hyvin tervetullut irtiotto.

Ja tuli tietysti oltua taas pilkkuun asti eilisen yövieraan kanssa baarissa ja illan aikana ehdin jouten ollessani jopa ihastua viehättävään, joskin varattuun naisihmiseen. Ihana henkilö, joka jo saliin saapuessaan kiinnitti huomioni ja jonka olisi puolentoista tunnin jutustelun jälkeen vaikka kantanut kotiinsa ellei joku toinen olisi jo ehtinyt ensin. Varattuihin kun en koske. (Ja ensimmäistä kertaa tosiaan omat moraalisäädökset hieman harmittivat.) Mutta terveisiä ja lämpöisiä ajatuksia Haukilahden pippuripihvikokille.

Ei kommentteja: