keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2007

Apuja

Hei! Onko kellään sivistynyttä veikkausta tai tarkempaa tietoa siitä, että miten drinkkilippujen, joilla saa olutta, lonkeroa, kotimaista siideriä (ilmeisesti perryä) ja Crowmorea, lunastukset jakautuvat? Tai niiden myynti ylipäätänsä ravintolassa? Pitäisi hieman budjetoida yhtä tapahtumaa ja kun drinkkilipun kustannus järjestäjille vaihtelee 2-3e välillä niin pitäisi jotenkin arpoa, että kuinka moni suurin piirtein ottaa kuivaa omppua. Se kun on ainoa kolmen euron juoma. Jos vaikka varovaisesti arvioisi, että maksimissaan 40% ihmisistä ottaa tuontisiideriä, niin silloinhan drinkkilipun keskikustannukseksi muodostuisi 2,4e. Lasketaan vaikka sillä ellei jollakulla ole tarkempaa tietoa. Voisihan sitä soitella ravintoloita läpi, mutta eipä tämä nyt niin tarkkaa ole. :)

Sinänsä toivottavasti hyvät (yksityis)bileet tiedossa, että esiintymään olemme saaneet mm. kultaa myyneen singer-songwriterin, funkahtavaa rockia soittavan kokoonpanon ja konemuusikon, jolle menetin hermoni ja järjestin häädön hänen ollessaan alivuokralaisenani seitsemisen vuotta sitten.

4 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Useamman työtunnin baaritiskin takana viettäneenä uskaltaisin sanoa, että arviosi kuivan omenasiiderin osuudesta on kohtalaisen lähellä oikeata.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Kiva kuulla, useamman tunnin viettäminen baaritiskin tälläkin puolella näemmä opettaa jotain. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mun kokemuksen mukaan päärynäsidua ei todellakaan kauheesti mene. Naisten suosikkijuoma ON kuiva siideri. JOS tapahtumaan tulee paljon naisia, sitä menee paljon - hinnasta viis.

Näin siis ainakin mun järkkäämissä bileissä Helsingissä. Muiden maakuntien makutottumuksista en ole kartalla.

Anonyymi kirjoitti...

Siis kuiva OMENAsiideri on suosikki, piti sanomani.