keskiviikkona, kesäkuuta 06, 2007

Suomiturnee, vaihe 1

Ensimmäinen osa lomanaikaista kotimaamatkailua on nyt takana päin kun piti tulla voittamaan yksi jalkapallo-ottelu. Eli kauden ensimmäinen voitto on nyt plakkarissa vaikka meinasikin tulla hieman kiire kentälle ehtimisen kannalta. Juna kun oli liki puoli tuntia myöhässä niin homma meni perinteiseksi taksirumbaksi, eli Pasilan asemalta taksi Kallioon, nopea vaatteiden vaihto ja pari minuuttia ennen matsin alkua saapuminen paikalle. 4-1 oli lopputulos, joten kannatti kiirehtiä.

Matsin jälkeen sitten - ah, savuttomaan - baariin ja sieltä sitten pienemmällä porukalla syömään Intialaista. (Eipä oikein vakuuttanut sen parin paikan päällä vietetyn viikon jälkeen). Nyt sitten puretaan pariakymmentä sähköpostiviestiä ja useaa kymmentä lukematonta blogimerkintää kotona.

Voisi varmaan lähteä huomenna tai ylihuomenna kiertelemään Turkuun päin. Ei osaa suunnitella kovin pitkälle, olenhan sentään lomalla. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tervetuloa Turskuun! :) Täällä on kuule kesäistä ja kivaa nyt. Aurinko porottaa hellettä - ja jokirannas pal nätei flikoi, jos sua vaik simmoset kiinnostaa. ;)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

En sunkka mä ny minkkä nätein flikoin takki sin vaan tule. Tai oha siäl yks, mut seki o niin hyvä kaver, ettei sin mittä semmost ol. Lapsuurest ast tunnet ni ei sitä va ossa suhtauttu mitenkäs muute.

Ja Turuust voikki sit jatka suara oikkial kotipaikkakunnal. Se ei kuiteska kauhhia kaukan siält ole. :)