tiistaina, syyskuuta 18, 2007

Cheesy

Omaa kivaa koulun harjoitustehtävien kanssa... Johtamiskäyttäytymisen yhteydessä meidän piti kirjoittaa pienryhmissä olleille keskustelukumppaneille kaksi positiivista palautetta ja sinetöidä ne kirjekuoreen, jonka kukin saa avata vasta kotonaan. Niin lyhyen tuntemisen perusteella oli tietenkin likipitäen mahdotonta mitään kovin syvällistä palautetta antaa ja itse sain eräältä tytöltä kaksi lappua, joissa toisessa luki, että "keskustelutaitoinen :)" ja toisessa "Mukava ja fiksu kaveri". Itse kirjoitin hänelle laput "Olet erittäin mukava sekä huumorintajuinen" ja "Olet viehättävä ja kaunis ja haluaisin viedä sinut kävelylle meren rantaan kuun loistaessa hentoa ja tunnelmallista valoaan vaaleille hiuksillesi ja kahlata suolaisessa vedessä kanssasi unohtaen kaikki maalliset murheet ja tehtävät". Suullisesti sitten kommentoin hänelle yht'äkkistä kirjoitusvimmaani ihmetellessään että lukee sen toisen lapun sitten myös.

Niin huono läppä, että se saattaa jopa olla hyvä. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa verraten absurdilta tavalta opetella johtamistaitoa... Muista sit, että pomona et voi kirjotella tuommosia! :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Pedagogisessa mielessä tuo oli ihan pätevä harjoite koska sillä saatiin muuten elottomat opiskelijat tekemään edes jotain ja edes yrittämään hyödyntää aivosolujaan johonkin muuhun kuin pelkästään kotiinpääsystä unelmoimiseen.

Vaikka kaukanahan tuo tosielämän johtamisesta on, jota ei kuitenkaan voi koulussa opetella.