sunnuntaina, syyskuuta 30, 2007

Aamu

Silmäkulmaasi hipovat hiussuortuvat väistyvät sormieni liikkuessa alas ohimollasi, aivot vastaanottavat aistimuksia ihosi pehmeydestä. Sormenpääni liikkuvat unisella ihollasi kuin kaarnanpalat veden pinnalla. Hengitän tuoksuasi ja annan hellävaraisen suudelman kaulallesi. Et herää, joten kierähdän pois sängyltä ja pujahdan keittiöön valmistamaan monipuolista sunnuntaiaamiaista, jonka voimme kiireettä yhdessä nauttia.

Niin. Toisinaan yksin herääminen vaan tuntuu ikävämmältä kuin muulloin.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletpas sä tänään imelä. "Kun silmäni mä auki saan ja sinut siinä nään mä ihan lähelläin. Niin lämpimänä vasten oot sä minun kylkeäin..."

Ja kyseessähän on Aamu-niminen kappale, niinkus tiät. *ryypiskellen työpaikan monipuolista ja ravitsevaa automaattikahvia*

;) Kiusaan vaan, ei saa suuttua.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Jos aamulla herää siihen, että huomaa silittelevänsä kädellään egyptinpuuvillaisia lakanoitaan niin on helppo olla imelä ja kaipuuvammainen. Oon varmaan nähnyt taas jotain söpöilyunia viime yönä vaikken niistä mitään muistakaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Lopettaisit jo, kun ei tämä ole ollut hauskaa pitkään aikaan ja kohta pelkään, että olet tosissasi.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

anonyymi: Hanki mulle nainen niin saan jotain muuta tekemistä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi, uskotko sinäkään, että tuo söpöilykirjoittelu loppuisi jos TK:lle hankkisi naisen? Pelkäänpä, että sitten se sokerivesi vasta alkaisikin tihkua. :D

Anonyymi kirjoitti...

Niin.. Nyt kun sillä on semisti ollut nainen, niin lisääntymäänhän päin tämä on ollut.

Mutta uusin postaus oli sentään hyödyllinen.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Niin, ehkä tuo tuollainen semipuuhastelu on omiaan lisäämään noita haikailuja, mutta todennäköisesti viettäisin naisen kanssa ollessani enemmän aikaa noiden asioiden toteuttamiseen kuin niistä kirjoittamiseen.

Mitään en tietenkään lupaa, luonnollsesti.