torstaina, syyskuuta 20, 2007

Pitäisikö vaihtaa?

Kolme ja puoli vuotta jo takana, mutta kauankohan sitä vielä jaksaa...

Duunissa hyvää:
+ kohtuullinen palkka
+ loistavasti sopivat työajat
+ hyvät edut

Duunissa huonoa:
- Huono ilmapiiri
- Epämiellyttävä esimies
- "Haaskaan kykyjäni" -tunne
- Useimmiten vituttaa
- Ei juurikaan vaikutusmahdollisuuksia
- Ei haasteita
- Esimiehillä ei luottamusta työntekijöihin
- Ei "työn iloa" normihommissa
- Kiinnostus/motivaatio kateissa

***

Huomenna katselemaan öisiä kissapetoja Sakun kanssa. Edes jotain kivaa tiedossa siis.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oh, yllätys! Mä luulin, että sä ihan viihdyt duunissas. Mutta, tuo lista kertoo kyllä jotain muuta... Toivottavasti löydät kiva, uuden homman! (Sitten kun/jos sellaista haet.)

Anonyymi kirjoitti...

kivaN

Hoono soomi.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Se on aika kausittaista. :) Perusduunia ei oikein kiinnosta tehdä ja sitten jos pääsee vähääkään mukavempiin tehtäviin niin edittipuolella ne firmassa olevat windows-pohjaiset työkalut videon editointiin ovat auttamattoman surkeat ja kun ne kaatuilevat parhaimmillaan useita kertoja päivän aikana niin siitä on työn ilo kaukana. Back officessa on taas ihan mukava hoidella erilaisia caseja, mutta nekin on sellaisia satunnaisia juttuja kun henkilöillä, joiden niitä pitäisi hoitaa on liian kiire.

Mutta nyt taas kun ei päivään ole missään kontaktissa sinne niin ei enää potuta läheskään niin paljoa. Täytyy katsoa mitä huominen tuo tullessaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Jeps, ei kantsi ihan heti luovuttaa, vaikka ajoittain vähän nyppiskin. Mukavia/siedettäviä/hyviä työpaikkoja ei kuitenkaan ole ihan satamäärin.

Windows-editointi kuulostaa kyllä aika tympäsevältä...

Muuten; voisiksä siellä talon sisällä vaihtaa osastoa? Vai onko niillä pyrkimys pitää ihmiset aina samoissa tehtävissä & samalla osastolla? Mietin vaan, että jos jollain muulla osastolla olis esim. parempi työilmapiiri? (Tietty mahdollinen osaston-vaihtamis halukkuus pitäis perustella jotenkin fiksusti "haluan uusia haasteita ja monipuolisempaa työkokemusta" -tyyppisesti.)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Olisihan se, mutta sitten tippuisi todennäköisesti noi mukavat ektrat pois. Paljon mielummin kuitenkin teen joko jotain edes hieman luovaa tai jotain hieman haastavampaa. :)