torstaina, lokakuuta 04, 2007

Tänään tapahtunutta

Aamulla (klo 11.45) heräsin ja totesin, että on hieman turhan myöhäistä käydä AV-messuilla kun pitäisi käydä yksi audioprojekti viimeistelemässä duunipaikalla vielä iltapäivästä.

Puoli kahden maissa törmäsin työmatkalla Sakuun ja yllätyin itsekin miten neiti oli hetkessä kaulan ympärillä kiinni kun itse olin vasta tervehtimässä. Nopeat kuulumisten vaihdot ja avoimeksi jäänyt iltaohjelmakutsu. Kepeä ja onnellinen olo jatkui aika pitkään tuon jälkeen.

Duunipaikalla sitten kävin henkilöstöpäällikön puheilla muiden hommien ohessa ja lähdin sieltä ihan tyytyväisenä. Täytyy nyt katsoa, että rupeaako siellä oikeasti tapahtumaan vai oliko puheet pelkkiä lupauksia. Uskon kyllä hänestä että sanoillansa on katetta. Myyntipäälliköstämme en voisi samaa sanoa.

Nyt sitten olen kotona ja tässä koneen äärellä istuessani olen onnistunut tekemään taas vaihteeksi pari hyvää viinisijoitusta jos vaan arpaonni sattuu kohdalle. Puolet maailmanmarkkinahinnasta kuulostaa nimittäin varsin houkuttelevalta. Voi hyvin tilata pari pulloa ja käydä vaikka länsinaapurissa huutokauppaamassa toisen niistä niin ei jää enää kovin paljoa hintaa huippuviinille. Lisäksi että joskus hamaassa tulevaisuudessa voi tosiaan sitten tehdä todellisia löytöjä omasta viinikellarista kun vuosien kypsytyksen myötä ehkä onnistuu unohtamaan joitain pulloja sinne pimeimpiin nurkkiin. :) Pitää kyllä saada sitten LaLa:t ja Lalandet samaan kuvaan jos fortuna suosii.

Ei kommentteja: