maanantaina, lokakuuta 01, 2007

Hakuja

Kun ei uni tule eikä nukuta, niin vastaillaan sitten niille hakijoille, jotka ovat mystisillä hakusanoilla blogiin tulleet ja oletettavasti eivät vielä ole vastausta löytäneet:

missä on vaniljasuklaa
Vansku lopetti Suklaata Suurempaa -bloginsa jokin aika sitten. Neidon liikkeistä ei ole tarkempia tietoja, mutta Takaisin Kallioon -tietotoimiston antamien tietojen mukaan hän vielä blogin loppumisen aikoihin vaikutti Kallion kaupunginosassa.

tyttöjen numeroita
Puhelinluettelosta? Tai jos haluaa jonkun tietyn tytön numeron niin varmaankin on tehokkainta pyytää sitä suoraan. Soittamalla satunnaiseen numeroon on todennäköisyys soittaa naiselle n. 50%, joten sitäkin voinee suositella kaikkein epätoivoisimmille.

ala-tikkurilan shell yhteystiedot
Osoite on Härkävaljakontie 30, 00750 Helsinki. Haluaakohan hakija mennä ihastelemaan Kari-Pekka Kyrön mahdollisesti sinne unohtamia muita esineitä vai mennä sisälle tupakoimaan? En tiedä.

digiboksin kuva pikselöityy
It's not a bug, it's a feature. Kaapelitaloudessa ei juuri mitään tehtävissä, voit koittaa soittaa welholle josko ne tulevat tarkastamaan signaalin vahvuuden kotiisi. Antennitalouksissa häiriötä saattavat aiheuttaa esimerkiksi tuulessa antennin lähellä liehuvat puiden lehdet. Isompi antenni ja parempaan paikkaan vaan.

ensitreffit tapaaminen halaus
Halaa, jos se tuntuu sinusta luonnolliselta. Älä kuitenkaan pakota itseäsi siihen ellei sinusta tunnu siltä, että halaus olisi sopiva juuri siihen hetkeen.

epo kämppä
Jälleen kerran en tiedä että etsiikö hakija nyt Erytropoietiinia doping-käyttöön kotonaan, vai haluaako hän majoittua Etelä-Pohjalaisen Osakunnan tiloissa. Itse pysyisin visusti erossa molemmista.

kivekset Gillette sekä parranajokone kivekset
Hakija etsinee tietoa kivesten karvojen poistamisesta. Kannattaa käyttää sopivaa vaahtoa/geeliä ja uusia teriä. Näin menetellessä riski ryppyisen ihon viiltämiseen on pienimmillään. Naiset voisivat varmaan sitten kommentoida taas, että kannattaako miesten näin tehdä vai tuntuuko se lähinnä omituiselta.

satanic bible tilaa
Akateemisesta tai Suomalaisesta saa. ISBN on 0380015390 ja akateemisen verkkokaupassa hintaa on 7,50e.

serika blogi
Löytyy täältä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No hui! Kuka minua mahtaa etsiä? Pakoon!!! :o

Takaisin Kallioon kirjoitti...

En tiedä, ehkä se oli se kiveksiään ajeleva peikko?