perjantaina, kesäkuuta 15, 2007

Kaverietiketti

Olenkohan jotenkin viallinen yksilö, sillä jos menen kaverini kanssa ravintolaan, niin tarkoitukseni on loppupeleissä lähinnä vain olla tämän kyseisen kaverin kanssa. Minusta olisi röyhkeää lähteä yht'äkkiä vikittelemään jotain naista saati sitten lähteä jonkun naisen matkaan ja jättää kaveri mahdollisesti yksin istuskelemaan pöytäänsä. Tietenkin voisi sopia, että "tänään isketään naisia", mutta se jotenkin vaikuttaa teennäiseltä. Jos olen kaverini kanssa liikkeellä, on kyseessä sitten mies tai nainen, niin huomioni kiinnittyy kyllä eniten omaan seuralaiseeni, ei minkään vieraan metsästämiseen.

"Bros before hoes." Tuo lausahdus sinällään aika pitkälti summaa yhteen tämän illan tapahtumat. Kaverin kanssa tukemaan pääkaupunkiseudun ravintolaelinkeinoa, vientiä olisi ollut, mutta minulla oli jo seuraa. Niin kuin oikeastaan aina. En nimittäin pääsääntöisesti harrasta yksin baareissa käyntiä. Pitäisi varmaan. Voisi sitten hyvällä omallatunnolla tehdä mitä huvittaa ja vaikka päästä nukkumaan jonkun vierelle. Se olisi aika mukavaa.

Onneksi sängyssäni on vakiovarusteena kolme tyynyä, että edes jotain voi ottaa kainaloonsa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joskus tuo häiritsee, joskus ei. Itseäni ei häiritse, jos mies tulee juttelemaan ystäväni kanssa. Minä käyn sillä välin tanssimassa tai juttelen muiden asiakkaiden kanssa. Kunhan sitten välillä tyttökaveri ilmoittelee, missä mennään, lähdetäänkö yhdessä poiskin ym.

Toisaalta taas eräs ystäväni on rasittavuuteen asti mustasukkainen seurastaan. Jos hänen kanssaan menee ravintolaan, hän sabotoi kaikkien miesten lähentymisyritykset, jos ne eivät kohdistu häneen. Jos taas hän on huomion kohteena, ystävän dumppaaminen ei tuota mitään ongelmia. Narsistinen luonne, siis.

Hyviä sabotoimislauseita on sanoa vaikka kaverista kiinnostuneelle miehelle: "Mene nyt, äijä, pois. Olet niin saatanan ruma, ettei ystäväni sinun kanssasi mihinkään lähde." Sen jälkeen tunnelma viilenee kummasti ja aivan varmasti kaveri siirtyy seuraavaan pöytään.

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä baareihin mennään ensisijaisesti pitämään kaverin kanssa hauskaa. Ainakin itse tulee nähtyä kavereita juuri baareissa. Ikävä olo siitä tulee, jos on "kaverin" mukana vain siitä syystä, että sillä on joku jonka kanssa hengata kunnes varteenotettava mies tulee kosiskelemaan. Onneksi tätä ei tapahdu usein.

Huomaan lukevani blogiasi päivittäin, tykkään kovasti. : )

Anonyymi kirjoitti...

Minua ei kyllä häiritse, jos kaveri lähtisi jonkun toisen mukaan. Tosin nykyisin sinkkuystäväni alkavat olla niin vähissä, ettei se riski ole kovin suuri :).

Jos olen seurustelevaisen kaverin kanssa baarissa, niin ei mielestäni ole mikään ongelma, jos seuraan liittyy myös esim. vieras mies, josta minä olisin kiinnostunut. Ensisijaisesti toki olen ystäväni seurassa, mutta ei se nyt tarkoita sitä, että minun pitäisi vain ja ainoastaan hänen kanssaan istua ja mahdollisesti lähteä yhtä matkaa kotiinkin päin.

Ja jos toisen sinkun kanssa olen liikenteessä, niin kyllähän se vastakkaisen sukupuolen zoomailu on yksi illan huveista joka tapauksessa. Silloin on aika luontevaa, että jos homma etenee pidemmälle, niin ei kuin vain menoksi. (Ikään kuin vienti olisi niin hurjaa, heh.)

Jos haluan vain esim. jutella kaverini kanssa, niin sitten on parempi tehdä yhdessä jotain muuta kuin mennä baariin.

Mutta joo, minähän notkunkin lähinnä Kallion kapakoissa ja toimintakoodisto on mitä on :)