torstaina, kesäkuuta 28, 2007

Terkkuja duunista

Loma-aikavalinta osoittautui loistavaksi, sillä kuten aiempinakin vuosina, työpaikka on kohtalaisen autio ja aikaa jää myös kiinnostaville asioille, kuten blogaamiselle.

Tämä päivä mennee positiivisen kiireellisissä merkeissä kun duunin jälkeen pitäisi taas tavata tuota junatuttavuutta duunin jälkeen hyvinkin selkeissä merkeissä ja illalla vanha inttikaveri tulee sitten kyläilemään. Huomenna duunia ja isommalla kaveriporukalla rilluttelemaan. Eipä tämä työnteko nyt niin hirveästi vapaa-ajan harrastamista haittaa.

Olen yrittänyt kuumeisesti miettiä seitsemää outoa tapaa itsestäni, mutta jotenkaan en ole saanut mitään puettua sanoiksi. Ehkäpä ne oudot tavat tuntuvat itsestä niin normaaleilta, ettei niitä edes pidä mitenkään kummallisina. Tai jos kylpyhuoneen pitäminen siistinä ja desinfioidun tuoksuisena on kummallista, niin sanotaan sitten vaikka se. Jotenkin hassua saada positiivisia kommentteja vessan siisteydestä kun en oikeasti ymmärrä että miten jotkut saavat sen epäsiistiksi. Kaiken lisäksi kun se on ehkä maailman helpoin pitää puhtaana ja kun tapoihini ei kuulu roudata päivän postia pesukoneen päälle ei sinne myöskään kulkeudu ylimääräistä tavaraa. Shampoot, hoitoaineet ja muut pesuaineet pysyvät järjestyksessä imukupeilla kiinni olevassa kulmahyllyssä ja lavuaarin yläpuolella olevassa peilikaapissa säilyvät parranajo- ja ihonhoitotuotteet hiuslenkkien (ooh! pitkätukka!) ja muiden tilpehöörien seurana.

Miten hitossa kylpyhuoneen edes saa ruokottomaan kuntoon? :) Kyllä minä kämppäni epäjärjestykseen saan päivässä, mutta ehkä alitajuinen kunnioitus lattialämmitystä kohtaan pitää sitten vessan puhtaana.

Ehkä omituisena tapanani voisi pitää tuollaisiin typeriin yksityiskohtiin tarttumista. Tsori, Duussi. :(

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuka sanoi, että niiden tapojen tai faktojen pitäis olla jotenkin outoja? :) Seiskameemissähän kysytään vain satunnaisia paloja bloggaajien elämästä, ei niiden omituisia tarvitse olla. Ja tässä merkinnässähän niitä jo tuli useampiakin. Yksi: sulla on pitkä tukka (oho). Kaksi: sun kylpyhuone pysyy siistinä kuin itsestään. Kolme: olet yksityiskohtiin tarttuvaa sorttia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja kaikenkaikkiaan on selkeä ero, et puhutaanko "siististä kylpyhuoneesta" vai "jumalaisen desinfioidusta paratiisista" jossa valkoinen laattakivi hohtaa (ja siis, myös ne saumat!)

Anonyymi kirjoitti...

"alitajuinen kunnioitus lattialämmitystä kohtaan"

Heh! :D