sunnuntaina, toukokuuta 16, 2010

Keskustelua toisaalla

Hmm, tapanani on toisinaan ruveta väittelemään erinäisistä aiheista ja Mintun erään vanhan postauksen kommenttilaatikossa olen ajautunut jälleen kerran avautumaan hieman pidemmän kaavan mukaan. Mistäpä muusta kuin kannabiksesta. :)

En tiedä kumpi minua motivoi enemmän, tuotteen laillistamisen kannattaminen vaiko valtiovallan käsittämättömän yksipuolisen ja toimimattoman huumepolitiikan jatkuvan ajamisen vastustaminen. Normaalisti jos jokin asia ei toimi vaikka viitenä kertana, tervejärkinen ihminen ehkä miettisi että olisiko tässä nyt jotain viilauksen varaa. Mutta onhan se pään seinään hakkaaminen ihan kivaa toisinaan, ei sillä.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

En jaksa mennä toisaalle keskustelemaan, mutta sanon vaan sen, että aina vedotaan siihen ns. porttiteoriaan, että pilven polttelusta seuraa siirtyminen kovempiin aineisiin. Tuohan oli yläasteen huumevalistuksen A ja Ö.
Voi hyvinkin olla, että kaikki huumeiden käyttäjät ovat aloittaneet pilven polttelulla. Minusta argumentti on kuitenkin samaa luokkaa kuin se, että jäätelö aiheuttaa hukkumisia, koska kesällä jäätelöä myydään eniten ja myös ihmisiä hukkuu eniten.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Jep. Tuonne toisaalle jaksoin kaivaa jopa lähdeviitteen tuolle väittämälle. :)

Sitäpaitsi kyllä veikkaan että jos oikein tarkkoja ollaan niin he ovat aloittaneet alkoholista tai tupakasta. Tai kahvista. Tai sokerista. Tai äidinmaidosta. Vauvasta asti riippuvaisia...

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki aineet, jotka nostavat serotoniinitasoa (esim. kahvi, sokeri, tupakka, viina, huumeet), madaltavat omaa tuotantoa ulkopuolelta tulevan piikin tähden. Ei kiva.

Miksiköhän porukoilla on pinna kireällä / ahdistaa / vituttaa?

Siksi en pidä järkevänä orjuuttaa itseäni sellaisilla.

Vapaus rules! :)