lauantaina, toukokuuta 22, 2010

Vuokralainen, redux

Vietin erittäin mukavan illan niin puistoissa kuin terassillakin, mutta kotimatka alkoi jo hyvissä ajoin ennen pilkkua. Olin nimittäin ollut Vuokralaiseen yhteydessä taas aiemmin päivällä ja sovimme, että jos olen keskustassa päin niin laittelen viestiä. No, ajauduin ihanaisen seireeniystävän soidinhuutoa seuraten Public Cornerin terassille ja aikanaan laitoin myös vuokralaiselle alustavan tiedustelun kotiinlähdöstä. Kun aikoi viettää kohtalaisen selvän ja lyhyen illan kun huomisen työtilanne oli vielä jokseenkin epävarma.

En saanut viestiin vastausta, mutta vajaata tuntia myöhemmin kuulin hänen äänensä takanani. Hyvästelin ystäväni, uudet ja vanhat ja lähdin kävelemään kanssaan kotiin päin. Juttelua, naurua, lievää kontaktia. Kotiportillaan halasimme pitkään ja vaihdoimme poskisuudelmat. Homma siis ainakin jollain mittapuulla tuntuu etenevän. :)

1 kommentti:

Kesäminkki kirjoitti...

hohoh, "ihanaisen seireeniystävän" :D olin kyllä aika epäseireenimäisessä kunnossa viimeistään erkanemisvaiheessa, kun ei siitä ole tallennusta mun filmillä lainkaan... jee, meitsi!