sunnuntaina, toukokuuta 09, 2010

Vuokralainen

Olen tainnut jostain syystä jättää mainitsematta ne muutamat kerrat kun ollaan Vuokralaisen kanssa nähty tässä viime viikkoina. Vappusunnuntaina koomailtiin leffaillan merkeissä, sitä edeltävällä viikolla juotiin viiniä kahdenkesken kämpillä ja käytiin parilla Majava Barissa. Ja eilen tarkastettiin Vaasankadun uusi Molotow.

Suhteemme toisiimme on todella luonteva, mutta jatkuvaa flirttailua on myös havaittavissa puolin jos toisinkin. Hieman lähempää tuttavuutta teimme 2008 lokakuussa juuri ennen Intiaan lähtöäni, mutta tulimme siihen lopputulokseen ettei se ole sellaista, jota meidän pitäisi juuri sinä hetkenä harrastaa. Viime kesänä suunnittelimme reissua ja tapasimme jonain toisena päivänä piknikin merkeissä. Talven aikana näimme Malesiassa ja reissasimme yhdessä, mutta mitään sen kummempaa ei tapahtunut.

Mutta siis. Eilen Molotowissa istuimme baaritiskillä niin lähellä, että jokin ruumiinosa tuntui koskettavan toista koko ajan. Nauroimme, juttelimme, joimme. Kädet eksyivät toisinaan koskettamaan ja tarinoita siivitti fyysiset esimerkit. Voin sanoa, että meillä molemmilla oli äärimmäisen mukavaa. Ja jatkoimmekin sitten hänen luokseen vielä istuskelemaan, kuuntelemaan musiikkia ja meditoimaan. Meinattiin intensiivisten kelailusessioiden päälle vissiin molemmat sammahtaa vierekkäin sohvalle saman peiton alle, mutta loppujen lopuksi nukuimme kuitenkin erillämme. Ja aamulla sitten hilauduimme kämpilleni tekemään lettuja - kuten alkuperäinen suunnitelma oli.

Nautin suunnattomasti hänen seurastaan, mutta lienee fiksuinta jatkaa kaveripohjalla, koska se toimii niin hyvin. Mutta valehtelisin jos väittäisin, etteikö muutakin olisi käynyt mielessä...

Ei kommentteja: