perjantaina, toukokuuta 21, 2010

Salaiset sinkkutekemisetYksin asumisessa ja sinkkuna olemisessa on se hyvä puoli, että voi hyppiä typerännäköisenä ympäri kämppää alusvaatteisillaan ja vedellä mitä idioottimaisempia tanssimuuveja peilin edessä luukuttaessaan musiikkia. Ei siis sillä että itse koskaan tietenkään tuollaiseen sortuisin. Mutta jos tuntuisi siltä niin voisi vaikka. Siis ihan puhtaan hypoteettisesti. Että olisi mahdollisuus. Ja kukaan ei näkisi. Jos siis sellaista ylipäätään tekisi.

4 kommenttia:

Kurwa huja kirjoitti...

Mitä siihen puolalais-asiaan kuuluu? Blogista sai sellaisen käsityksen, että kyseessä oli vuosisadan rakkaustarina ja kansa odottaa kesähäitä!!1!!!

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Pyynnöstään olen jättänyt meidän väliset asiat blogistani pois, kuten jo aikanaan kirjoitin. Asiaan ei ole näillä näkymin tulossa muutosta, sillä olen tottunut pitämään lupaukseni ja jos joku ei halua että hänestä blogataan henkilökohtaisuuksia, niin kunnioitan sitä.

Vaikka olisihan siitä paljonkin kerrottavaa. :)

nainen kirjoitti...

merci beaucoup! loistavaa musiikkia!

Diana kirjoitti...

:) samalla linjalla mennään, naurattaa lähinnä että äsken just hoilotin ja jorasin jacksonin tahtiin ja huomasin että vastapäisen talon partsilla oli näköjään hauskaa mua seuratessa. Että se siitä salaisesta...