torstaina, elokuuta 16, 2007

Äijäruokaa

Ajattelin nyt näin vapaapäivän kunniaksi verestää hieman pihvinpaistotaitojani kun sattui parhaimmillaan olevaa ulkofilettä 50% alennuksessa olemaan lähikaupassa. Sinälläänhän mitään verestettävää ei juuri ollut kun pihvien paistaminen on niin naurettavan helppoa, mutta koska tykkään leikkiä tulella ja keittiön apupöydällä oli kutsuvasti Meukow-pullon pohjalliset, niin pippuripihvit saivat vielä hentoa lisäaromia liekehtivästä konjakista. Siinä muuten toinen asia, joka jostain syystä mielletään eksoottiseksi ja vaikeaksi, vaikka oikeasti se ei juuri mitään tekijältä vaadi kuin kokeilunhalua.

Mutta hyvää pihviä tulee ulkofileestäkin, ei siinä ainakaan allekirjoittanut osaa sisäfilettä enää kaivata. Ja tuli niitä lisukkeeksi hankittuja rehujakin siinä sivussa syötyä, mutta aika karppi ateria silti. :)

Ei kommentteja: