keskiviikkona, elokuuta 15, 2007

Siirryin digiaikaan, kolmannen kerran.

Nyt on sitten taloudessa digiboksi, kuva pikselöityy ja nykii nykyään aivan toiseen malliin kuin ennen. :)

Ensimmäisen digiboksin hankin jo ehkä kaksi ja puoli vuotta sitten. Sitä ehdin pitää vuoden verran kunnes muutin Kirkkonummelle ja antennialueelle. Sen lahjoitin sitten vanhemmille kun eivät ne varmaan muuten olisi vieläkään sitä boksia hankkineet. Toinen boksi oli sitten antennialueelle hankittu ja siellä varsin huonosti heikolla antennisignaalilla toiminut. Kaiken lisäksi taloyhtiö päätti sitten neljä kuukautta boksin hankinnan jälkeen liittyä kaapeliverkkoon, jolloin boksi tuli turhaksi, mutta turha se kuitenkin olisi ollut kun takaisin Kallioon kävi tieni.

Kolmas boksi nyt vaan sattui sopivasti kohdalle ja siinä on tallennusominaisuudet ja kaikki. Olisikohan tämän vuoden kodinelektroniikkabudjetti jo pikkuhiljaa käytetty. Paitsi että nyt kun bassotoisto alkaa olla jossain määrin lähennellä referenssitasoa, niin pääkaiuttimetkin voisi ehkä päivittää hieman hifimmiksi...

(ja hitto soikoon ei tuota sillä silmällä -ohjelmaa voi katsoa ilman punkkulasillista kun ne tuolla koko ajan sitä lipittelevät...)

Ei kommentteja: