torstaina, elokuuta 09, 2007

Kotona!

Eilinen meni alkoholinkäytön osalta aika pitkälti niin kuin olimme puhelimessa nopeasti sopineet. Tosin kaveri meni paljon huonompaan kuntoon ja alkoi rajoittamaan juhlimista siinä puolenyön jälkeen. Vaikka eihän me edes juotu kuin mäyräkoira puokkiin ja kyytipojaksi puolen litran fisuksi muutettu kossu. Oh well, kaverin mukaan en juonut häntä vain pöydän alle vaan miltei hautaan asti. Raukka sitten päätti nukkua kylpyhuoneen lattialla, ettei ainakaan joutuisi siivoilemaan. Mikäpä siinä, valtasin sitten kaverin sängyn ja aamulla sain kuulla, että olen ensimmäinen mies, joka on saanut hänet nukkumaan sohvalla. (Siirtyi kylpyhuoneesta sikiöasennosta sitten jossain vaiheessa kuitenkin sohvalleen sentään). Bussilla Hervannasta keskustaan ja täpärä ehtiminen kahdentoista junaan. Kämpille päästyä odotettu puhelu kuljetusyhtiöltä, eli subi tulee huomenaamulla! Whee!

Illaksi oli sitten treffit kaupungissa bestiksen kanssa. (Pitänee näille ihan oikeille ystävillekin varmaan ruveta keksimään koodinimiä, niin lukeminen ehkä hieman helpottuu). Käveltiin kaivarin rantaan, syötiin jäätelöä ja juteltiin pari tuntia. Minä hieman krapulainen ja masentelevainen, hän taas itselleen miehen löytänyt ja oma iloinen itsensä. Etupäässä tyydyin kuuntelemaan kuulumisia ja osallistumaan toisinaan keskusteluun. Pahoittelut vielä näin jälkikäteen jos olin hieman hitailla kierroksilla, mutta onneksi ystävien seurassa saakin olla.

Yksi halaus muuten saattaa piristää yllättävänkin paljon. Kannattaa vaikka pyytää jos siltä tuntuu, sillä harvassa varmasti ovat ne ihmiset, jotka eivät pyytävälle halausta antaisi.

Ei kommentteja: