maanantaina, elokuuta 27, 2007

Sattumia

Rappukäytävässä hissistä purettua kaappia lastaamassa on alle kolmekymppinen naishenkilö. Normaalia asutaan-samassa-rapussa-niin-jutellaan-nyt-sit -kanssakäymistä kunnes silmääni pistää hänen kaulassaan roikkuva avainnauha. "Oletko muuten sattumoisin aktiivinenkin tuossa järjestössä?" ja niinhän siinä sitten kävi että ollaan saman kattojärjestön alla mutta hieman eri osastoissa molemmat aktiiveja ja ollaan tehty aika paljon yhteistyötäkin mutta ei olla koskaan kohdattu tällä tavalla. Asuu sitten samassa kerroksessakin vielä, eli kerrosbileitten toteutumisen mahdollisuus on taas huomattavasti suurempi. Ainakin minä ja kaksi seinänaapuriani ovat mukana hommassa. Pitänee suostutella tämä uusikin tuttavuus mukaan, niin olisi yhtä asuntoa vaille kaikki tämän kerroksen asukkaat mukana bileissä. Tosin tuo viereinen asunto on ilmeisestikin jonkin firman omistuksessa ja siellä käy yöpymässä joku ehkä parina iltana vuodessa. Eli siitäkään tuskin olisi haittaa...

Itseäni ainakin kutkuttaa idea siitä, että järkkäisi jokaisen kämppään talon asukkaille avoimet ovet ja jokainen kokkailisi vaikka jotain ruokaa, sitten voisi tutustua toisiin vähän rennommissa merkeissä kun ei kerran taloyhtiöllä mitään pihagrilliäkään ole.

Mutta joo, hauska idea, mutta saa nähdä toteutuuko koskaan. Ehkäpä jos vähän paremmin vielä tutustuu naapureihinsa... Muna vs. kana -ongelma selkeästikin.

***

PS. Jos ihastumiseksi luokitellaan se, että illalla nukkumaan mennessä ja aamulla herätessään ajattelee yhtä ja samaa naista, niin taidan olla hieman ihastunut. :) Mutta se jääköön nyt hetkeksi kun pitää taas lähteä pelaamaan jalkapalloa Kulosaareen.

Ei kommentteja: