perjantaina, elokuuta 03, 2007

Palasin

Voi luoja että sitä voikin mies olla krapulaisena töissä. Lähinnä hikoilin, sain yht'äkkisiä puistatuskohtauksia ja ammuskelin ohi kulkevia kollegoita punaisilla kuminauhoilla. Varsin tuottelias päivä siis ainakin töiden osalta.

Eilen duunin jälkeen näin paria kaveria Kalliossa terassin merkeissä ja he olivat sitten päättäneet yllättää minut ja tulivat samalle laivalle risteilemään. Sain sentään rauhassa perheen kesken syödä synttäri-illallisen, mutta loppuilta menikin sitten vahvan humalahakuisen juopottelun merkeissä. Yleistä pahennusta kaverit onnistuivat herättämään pallomeressä polskimalla (määki haluun! Pallomeri on parhautta!) sekä karaokessa kunnioittamalla Juha Vainion muistoa vetämällä örinäversion kappaleestaan "Käyn ahon laitaa". Siskon kanssa räkätettiin aamuneljään ja kavereitten kanssa vielä hieman pidempään. Aamulla herätys ja hiljainen matka satamasta työpaikalle.

Tänään sitten Soul Kitchenissä duunin jälkeen syömässä ja sen jälkeen ihan aidon oikeasti yksillä oluilla Tauossa. Nyt viime yön univelat alkavat painaa silmäluomia ja kroppa huutaa lepoa. Huomenna ohjelmassa vieras kaupunki ja loistoseuraa. Elämä on jälleen kerran äärimmäisen mukavaa.

Ei kommentteja: