perjantaina, elokuuta 14, 2009

Muutos

Tämä blogi on selkeästi muuttumassa joksikin typeräksi musiikkivideoita ja paskoja reseptejä -blogiksi. Ei sillä, että paljoakaan kilpailua olisi tällä konseptilla, mutta tuskin on kysyntääkään.

Halusinpahan vaan sanoa, että tämänpäiväiset lohimedaljongit wasabivaahdolla olivat varsin maukkaita ja merkkasivat omalla kokkausuralla ensimmäistä oikeasti ruokaa täydentävää MG-kikkailua. Aiemmin kun on ehkä enemmänkin vain tutustunut tekniikoihin, mutta nyt kun hienonsi hieman soijalesitiiniä, sekoitti vesitilkkaan myös hieman wasabitahnaa ja maldonia ja vaahdotti, niin lopputulos oli sellainen, jota voisi kuvitella tarjoavansa vieraillekin joskus.

Suolainen wasabivaahto toimi oivasti paistetun lohen kanssa. Mitään tarkkoja mittoja ei ole, näppituntumalta kun tuon tein. Mutta ehdottomasti toimiva lisä annokseen.

5 kommenttia:

Anonyymi #49 kirjoitti...

Joo. Ennen kuin muutat sisällöntuotantoa vähemmän saippuaksi, niin miten tässä vuosisadan rakkaustarinassa oikein kävi?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Puhut siitä kuin se olisi ohi... :)

antero kirjoitti...

Jotenkin tuon Hanging on too long -sitaatin ensimmäinen tulkinta on se, että Puolalaisen vastaus oli, että ei kannata odottaa. Mutta tulkinta oli siis väärä?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

No, tuo tulkinta on tehty vasta puolivälissä näkemistämme kirjoitetun perusteella. Siinä ei ole myöhempien päivien saati viimeisen illan tapahtumia laisinkaan.

antero kirjoitti...

Jep. pidempiaikainen läheisyys saa naiset usein pehmenemään. Tarina siis jatkuu.