sunnuntaina, huhtikuuta 11, 2010

Haaaave you met Ted?

Olen saavuttanut suuren merkkipaalun sinkku-urallani. Olen nimittäin ensimmäistä kertaa lähtenyt yökerhosta minulle entuudestaan tuntemattoman henkilön kanssa. Rasti ruutuun, nyt voi vakiintua.

Edelleen illan parasta antia oli kuitenkin kavereiden kanssa etkoilu. Ei siitä pääse mihinkään. En tykkää suomalaisista klubeista, en tykännyt Bangkokin parhaimmista/trendikkäimmistä/kalleimmista klubeista, vaikka tiskijukan virkaa hoitava Tiesto tai Benny Benassi olivatkin varsin mukava lisä muuten ihan täysin samaa pintaliitokaavaa noudattavaan klubikulttuuriin. Ei vaan ole minua varten.

Hauskaa puolestaan oli todeta How I Met Your Motherista tutun, otsikossa esitellyn taktiikan toimivuus. Luotaa ravitsemusliikkeen viehättävimmän naisihmisen, nopeasti esittelee kaverinsa ja jatkaa itse toisaalle. Ja kun asiaa tuolla tavalla ajattelee, niin taisipa tuo olla ensimmäinen kerta kun varsinaisesti toimin wingmanina jollekulle.

Alkoholi ei kyllä vieläkään ole yhtään sen parempi päihde. Hirveän krapulan siitä vaan saa. Ja tekstintuottokaan ei suju. Puuh. Lisää kokista.

Ei kommentteja: