torstaina, huhtikuuta 01, 2010

Ota huora ne tekohampaat pois suusta niin sitten voit alkaa selittää

Olinkin jo kaivannut 3B:n kantiksia.

Mutta muuten kotimatka on sujunut mukavasti ja kämppäkin on päällisin puolin kunnossa vuokralaisen jäljiltä. Mitä nyt eteisen laminaatissa vähän korkojen jälkiä, mutta tuskin niitä enää ylihuomenna huomaa. Enemmänkin huomio kiinnittyi siihen tosiseikkaan, että sääolot olivat juuri sellaiset kuin pahimmissa visioissani kuvittelinkin, eli 2 astetta plussaa, sadetta, loskaa ja pimeää. Mutta sentään odotusten mukaista. Ja olin ollut kaukaa viisas ja ennen lähtöäni ladannut matkakortille riittävästi arvoa, ettei tarvinnut ruveta sen kanssa ensimmäisenä sähläämään.

Ihmiset raitiovaunussa (ystävällistä naapurustodenaa lukuunottamatta) olivat joko murjottavia tai apaattisia ja tunnelma oli synkempi sekä jäykempi kuin Kambodzalaisessa passintarkastuksessa. Eräänkin rouvan kasvoille uurtunut nyrpeä ilme sai itseni hymyilemään vain sen takia, että hymyilemällä omat kasvot eivät rupea näyttämään siltä, että on ikänsä vain tutkastellut asioita ja ihmisiä löytääkseen jotain motkottamisen aihetta.

Ja mitä viimeiseen iltaan Riiassa tulee, jouduin sullokiukkupakkaamaan ja likipitäen juoksemaan aamuyöbussille kun illanvietto oli hyvässä seurassa vaan niin yksinkertaisen viihdyttävää, ettei muuta mielinyt tehdä.

Ei kommentteja: