lauantaina, huhtikuuta 03, 2010

Hot 'n' Cold

Pidempään blogia seuranneet saattavat muistaa sen, että olen helposti ostettavissa kaikenlaisella lahjoitetulla krääsällä, jolla voi lunastaa bloginäkyvyyttä. Tai eipä noita postauksia hirveästi ole ollut, mutta aiemminkin olen saanut Gilletten uutuustuotteita kokeiltavakseni, joten sarja jatkukoon.

Kun minulle ensimmäistä kertaa mainittiin uudesta itselämpiävästä shavecare-tuotteesta (kyllä, termi on kopioitu Gilleten nettisivuilta), olin melko innoissani, sillä konsepti vaikutti varsin hyvältä. Ennen ajoa käytettävä ihonkuorintageeli, joka veden kanssa reagoidessaan tuottaa lämpöä ja siten korvaisi joskus itsenikini harrastaman lämminvesipyyhehauteen ennen ajoa. Eli kuvittelin, että tuolla saisi edes muutaman minuutin miellyttävän lämmön iholle, jolloin iho ja partakarvat oikeasti hyötyisivätkin käsittelystä. No, todellisuudessa ohjeen mukaan käytettynä lämpö pakeni käsiin ja kasvoille ei enää termaalista energiaa riittänyt. Yritin sitten vielä uudestaan vaikeamman kautta, eli kuivasin käteni kasvot kasteltuani ja tällä kertaa lämpö osui ihan oikeaan osoitteeseen, mutta ihan oikeasti vaikutus kesti muutamia sekunteja, jonka jälkeen tuote oli kuin mikä tahansa muukin kuorintavoide. En siis usko, että tuosta itselämpiämisominaisuudesta on mitään käytännön hyötyä. Ihan saman asian ajaa kuin aiempikin tuotteensa, joten en näe mitään vaihtamistarvetta.

Mutta olihan siinä paketissa onneksi muutakin. Nimittäin parranajon jälkeistä olotilaa helpottamaan oli pakattu kolmekin eri purnukkaa ja niistä valtsin kiinnostavimman ensimmäiseksi kokeiltavaksi: Intense Cooling -balsami. Ja hitto soikoon, tuote ylitti odotukseni kirkkaasti! Tykkään lähtökohtaisesti lähes kaikista menthol/eukalyptustuotteista ja muistakin viilentäviä ominaisuuksia sisältävistä tuotoksista, mutta tämä oli jotenkin erilainen kaikkiin aiempiin nähden. Itseasiassa niinkin erilainen että kiinnostuin tuotteen vaikuttavista ainesosista, jotka tuon pitkäkestoisen ja todella miellyttävän viileän raikkauden tunteen saavat aikaiseksi, mutta en nopealla googlailulla löytänyt mitään viitettä oheismateriaaleissa mainittuun "Dual-Cooling Complex" -koostumukseen, joka näemmä tuosta vastaa.

Mutta yhteenvetona siis mainittakoon, että tuo thermal face scrub on omasta mielestäni kohtuullisen turha päivitys ja ominaisuus on parempi markkinointityökaluna kuin parranajoa parantavana seikkana. Intense Coolin Balm taasen saa minulta varauksettoman suosituksen, sillä iho oikeasti tuntuu todella raikkaalta ja miellyttävältä tuotteen käyttämisen jälkeen. Tuota pitänee oikeasti ostaa lisää jahka tuo 100ml purtilo loppuu.

Olisin laittanut myös kuvia tai linkkejä postaukseen, mutta kun Gilletten sivut ovat suunniteltu vähän turhan flash-pitoisiksi, ei suoria linkkejä tuotteisiin tai edes tuotekuvia saa ilman merkittävää säätöä blogiinsa. *vink vink*

Ei kommentteja: