torstaina, marraskuuta 29, 2007

Eka!

Ensimmäinen blogaus omalla uudella iPhonella. Täytyy vielä jatkaa säätämistä että saa homman toimimaan kunnolla.

8 kommenttia:

veskuh kirjoitti...

Onneksi olkoon! Aktivointi näköjään onnistui. Saitko sim-lukituksen purettua?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Aktivointi onnistui vasta tuon postauksen jälkeen. :) Sim-lukitusta en saanut poistettua kun tuo on sillä uudella Bootloaderilla varustettu. Joskohan tässä muutaman viikon sisään tulisi jotain uutta softarintamalla... TurboSIM nyt toimisi, mutta odottelen vielä hetken ennen kuin tilaan. Onhan tuo päheä ihan vaan iPodinakin. Ja halvemmaksi tuli kuin Touch suomessa.

veskuh kirjoitti...

Joo, kannattaa varmaan vähän aikaa odotella sitä softapurkua. Kyllä se varmaan pian tulee. Aika pätevästi ovat tähän mennessäkin saaneet nuo lukitukset purettua.

Anonyymi kirjoitti...

hei!

kysyisin, että missä ja mitä sä opiskelet? enkä ees tiedä, et miksi tämä mua kiinnostaa :)

et sitä ehkä paljasta, mut kerro sit edes, et opiskeletko esim. yliopistolla vai ammattikorkeassa?
t. fanni

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Henkilöstöhallinto ja johtaminen ovat pääaineena, liiketalous yleisenä koulutusalana. Suunniteltuna opintopolkuna on Tradenomin ja KTM:n papereiden suorittaminen. About samalla vaivalla kun saa kaksi tutkintoa ja hieman monipuolisemman koulutuksen.

Olen luonteeltani sellainen, että jaksan paneutua syvempään teoriaan vasta sitten kun käytännöt ovat hallussa. Tämän takia en edes hakenut suoraan kauppikseen. :)

Mutta paha porvari minusta siis isona näillä näkymin tulee. Sitten joskus voi jättää bisneselämän taakseen ja kouluttautua vaikka AMK-opettajaksi ja toteuttaa unelmiaan. :) Mutta varmasti nuokin unelmat/suunnitelmat vielä muuttuvat.

Anonyymi kirjoitti...

tämä selvä :) -fanni

Anonyymi kirjoitti...

En nyt täysin ymmärrä, kuinka KTM tulisi suunnilleen samalla vaivalla kuin tradenomi ja ketä (työantajaa) kiinnostaa tradenomin tutkinto, kun KTM on hommattu, mutta enpä olekaan kaupan alan opiskelija.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

KTM+Tradenomi tulee about samalla vaivalla kuin pelkkä KTM. Jos menee tasaista 30op/semester, niin eroa tulee puoli vuotta opiskelujen kokonaispituuteen, mutta sen jälkeen on tosiaan suoritettuna kaksi saman aihepiirin hieman erilaista tutkintoa. En nyt näe ainakaan, että mitä haittaa tuosta olisi ja kaverit, jotka ovat kauppikseen menneet suoraan monesti mankuvat liian teoreettisesta lähestymistavasta likipitäen kaikkeen. Ja jos tuo nyt jotenkin miinus olisi, että on myös tradenomin paperit suoritettuna, niin eihän sitä ole CV:ssä pakko mainita. :)

Oman oppimiseni kannalta katson tämän olevan sopivampi vaihtoehto minulle.

Ei sillä, että nykyajan työelämässä pelkillä titteleillä pärjäisi, mutta onpahan sitten myös muodollisesti pätevä virkoihin, joita omien verkostojen kautta vielä tulevaisuudessa avautuu.