tiistaina, marraskuuta 13, 2007

Sakusta vielä

...ja mitenköhän se pitäisi miehen tulkita jos nainen sanoo, että "You can do anything to me. I know my limits and I'll let you know if you go past those".

Eli vastauksena edellisen postauksen kysymykseen, en tietenkään saanut unta, vaikka pitäisi jo 6h päästä heräillä.

(edit: tuli sitten taas tunti jutusteltua Sakun kanssa yöllisistä piknikeistä pakkasilmassa tähtiä tiiraillen ja muuta yltiöromanttista pupusösstystä. Eli make that 5h of sleeping time.)

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanko oikeasti haluaisit naisen joka on valmis pelehtimään poikaystävänsä (ehkä myöhemmin myös sinun) selän takana?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Luepa blogia vähän tarkemmin niin saat koko kuviosta paremman kuvan. Ja jos tuo henkilökohtainen rajansa kulkee vaikka suutelemisessa taikka ihokosketuksessa paikkoihin jotka ovat vaatteiden alla, niin voiko loppujen lopuksi toista syyttää uskottomuudesta?

Hieman vajavaisella informaatiolla johtopäätöksesi teet.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai ne rajat muuten selviä kun varovasti kokeilemalla.

Anonyymi kirjoitti...

Jos siis hänestä tulee tulevaisuudessa tyttöystäväsi, sinulla ei ole mitään sitä vastaan että hän suutelee muita miehiä tai muut miehet koskettelevat häntä vaatteiden alla? Oma rajani tulisi vastaan aikaisemmin, siksi olen utelias. Sikäli kun olen ymmärtänyt kuvion väärin, pyydän tietysti anteeksi.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Jos jonkun raja kulkee suutelemisessa, niin silloin hän ei suutele seurustellessaan. Kun ei ole tullut vielä tuolla tavalla kosketeltua tai suudeltua niin eipä sitä tiedä... :)

Mutta eipä ne rajat tosiaan selvinne muuten kuin kokeilemalla. Huono hommahan se tietysti tässä suhteessa on, että tykkään edetä hitaasti. Tällöin tunteet kehittyvät ja voimistuvat siinä samalla koko ajan. Kaikki olisi vaan niin paljon helpompaa jos ei saisi yhtään vastakaikua.

Anonyymi kirjoitti...

Entäpä jos kysyisit ihan suoraan?

Jos toinen osapuoli tietää rajansa, niin miksi pitää sinua "piinassa"? Nosta kissa pöydälle ja kysy missä mennään. Sillähän siitä pääsee.

Sori, ihan vaan sivusta seuranneen idea...

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Niin, keskinäisen vuorovaikutuksemme yksi keskeinen muoto on sellainen tietty tulisilla hiilillä kävely ja rajojen koettelu. Varmasti asioista puhuminen selkeyttäisi tilannetta, mutta nautinnollisempaa on silti edetä hitaasti tunnustellen. (sitäpaitsi rajat asiasta keskustellessa saattavat olla hieman erit kuin rajat muutaman viinilasillisen jälkeen hämärässä valaistuksessa sen jälkeen kun lämpimät sormet ovat hellin hyväilyin tunnustelleet käsivarren jokaisen kuutiosentin kyynärpäästä sormenpäihin, sekoittaneet ihokarvat jäljilleen kunnes kynsien piinallisen pitkäkestoinen matka ranteelta ylöspäin nostattaa ne pystyyn ja saattaa ihon kananlihalle samalla pakottaen hennon huokauksen ulos keuhkoista).

Ehkäpä minussa on hieman masokistisia taipumuksia. :)

Ainahan ajatus siitä, että olen vain harmitonta hupia hänelle on mielessä, mutta voin kyllä sanoa nauttivani tästä leikistä joten en pane pahakseni. Ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäkööt ja ei minulla varsinaisesti mitään kiirettä ole tätä lopettaakaan.

Kuten sanottu, paljon mukavampaa elämä silti on kun on edes jonkinasteista tunne-elämää.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, ymmärretty (...been there, done that, got the t-shirt...)

Ei muuta kuin onnea valitsemallasi tiellä! Ja toivon salaa, että käy hyvin :-)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

:)

PS. tuossa on tuo muu-nappi heti sen anonyymin yläpuolella. Siihen voi laittaa vaikka jonkun ihan kuvitteelisen nimimerkin, olisi mukavempaa keskustella täällä kommenttilaatikossa jos eri anonyymit erottautuisivat toisistaan. Kun pelkkä anonyymi nimimerkkinä nostattaa heti sellaisen pienen vastareaktion... Kun täällä kerran tuntuu olevan ihan mukaviankin anonyymejä kommentoijia niin ei kai se ole iso juttu valita nimimerkiksi vaikka "anonyymi #47" niin voisi myös vastaukset kohdistaa vähän paremmin oikeille henkilöille. Ja tuskin kenenkään identiteetti siitä vielä paljastuisi. :)

Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Point taken :-)

Anonyymi kirjoitti...

Voin kertoa kokemuksen syvällä rintaäänellä, että tuo on kutsu B-rappuun.

Anteeksi, jos pilasin romanttisen tunnelman, mutta tapanani on sanoa asiat suoraan - sen kummemmin kaunistelematta.