maanantaina, marraskuuta 12, 2007

*sadattelua*

(Hu)vituttaa.

Kaverin matkalaukkuun oli murtauduttu jossain vaiheessa lentokenttäkuljetuksia ja vorot sitten veivät iPhoneni. :) Sen verran absurdi tilanne, että eipä tässä oikein muuta osaa kuin hymyillä vastoinkäymisille. Rahaahan se vain on ja seuraava kaveri lähtee jenkkeihin käymään perjantaina. Pitänee pyytää palvelusta häneltäkin ja ohjeistaa kuljettamaan neljänsadan dollarin kännykkä käsimatkatavaroissa. :)

Mukavaa sinänsä että puhelimesta joutui "luopumaan" tässä vaiheessa, sillä jos sitä olisi pitänyt itsellään vaikka päivän ja sitten se olisi pöllitty, niin ketutus olisi varmasti ollut suunnaton. Nyt vaan naurattaa koko kuvio. Kaveri kyllä lupasi maksaa rahat takaisin jahka saa vakuutusyhtiöltä korvaukset.

Tällä menolla varmaan Alko on lakossa torstaina (Beaujolais Nouveau!) ja missaan jotenkin isoäidin hautajaiset. Mutta varmasti uuden ftalaattiläjän omistaminen on tuplasti tyydyttävämpää kun sen eteen on joutunut kärsimään ja odottamaan... Ja onpahan sitten tarina kerrottavana kun joku kysyy, että mistä tuon olen saanut. :)

2 kommenttia:

veskuh kirjoitti...

Auts. En ole kyllä koskaan ennen kuullut keneltäkään pöllityn mitään ruumaan menevistä kamoista.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Joo, uutta itsellenikin, vaikka kyllähän sitä aina painotetaan, että kaikki arvotavarat käsimatkatavaroihin. Mutta kaikki on näemmä mahdollista.