lauantaina, joulukuuta 01, 2007

24h visit

Aika tarkalleen 24 tuntia kesti vierailu. Sanomattakin lienee selvää, että oli äärimmäisen mukavaa herätä toisen viereltä ja voida antaa kaksikymmentäseitsemän suudelmaa toiselle ennen kuin pitää oikeasti ruveta juoksemaan että ehtii duuniin ajoissa. En oikeastaan jaksa vaivata päätäni noilla varattuusasioilla. Ehkä terveintä onkin suhtautua tuohon harmittomana hupina, mitä se todennäköisesti toisellekin on. Ylianalysoimalla kun voi pilata hienoimmankin tunteen. Ihastuksia tulee ja menee. C'est la vie.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, tyydyttävästi selitit missä mennään. Saat synninpäästöni. :)

Ei tuossa tosiaan mitään vikaa ole, pääasia vain, ettei mene satuttamaan muita. Sillekään tosin ei ihan aina mitään voi.

Niinhän se juuri menee, että hiljaisen kauden jälkeen on yhtäkkiä miehiä/naisia joka sormelle. Pienemmästäkin hämmentyy. Kunhan välillä kuitenkin muistaa tarkastaa tilanteen, että missä mennään.

Johan tässä melkein kadena on. Ois niin kiva jos olisi joku tässä jota koskettaa. Mutta se joku ei vaan ole täällä.

Anonyymi kirjoitti...

Arvostatko polakkia edelleen? Ensin sanoo, että on varattu - sorry. Ja sitten antaa, vaikka todennäköisesti on edelleen varattu.

Mutta jos se ei sinua vaivaa, niin onnittelut sitten vaan. Sinnikkyys palkitaan.

Kansainvälisenä AIDS-päivänä sitä tietysti myös toivoo, että kakun kauneudesta ja houkuttelevuudesta riippumatta kaikki kakut eivät ole sisältä kovin kauniita tai puhtaita. Tuliko mieleen, monesko suomnalaismies tälle sulottarelle olet tänä syksynä?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Taateli: Se, että sinulla on selkeästi jotain patoutumia seksuaalisuutesi suhteen ei tarkoita, että minä yrittäisin tunkea sukupuolielintäni jokaiseen vastaantulevaan reikään. (Otin nyt vapauden tehdä omia johtopäätöksiä kirjoituksistasi kun se näyttää keskustelutyyliisi sopivan).

Arvostan häntä suuresti, jopa siinä määrin etten kohtele häntä vain potentiaalisena seksikumppanina. (Niin, missasin muuten jälleen sen kohdan mistä sait päähäsi, että rakastelimme).

Ja mikäli tuo kommenttisi viimeinen kappale tosissaan tarkoittaa sitä, mitä siitä voisi tulkita, niin oikeasti halveksun sinua. Olkoon se sitten kateutta oletettua sukupuolielämääni kohtaan tai yleistä katkeruutta muuten vaan, niin ei terve ihminen silti voi ajatella tuolla tavalla.