sunnuntaina, joulukuuta 09, 2007

Platonisia jääpalaleikkejä

Aika villiä.

Perjantai-iltana tuntia ennen duunivuoron loppua taas puolalaisen kanssa tekstaillessa tuli todettua, että olen hänelle vielä kunnollisen aamiaisen velkaa kun ensimmäinen aamu luonani päättyi tosiaan siihen, että juoksen ratikkaan ehtiäkseni aamukahdeksaan töihin. Ei tarvinnut paljoa enempää suostutella kun olimmekin jo sopineet yhteisestä illanvietosta. Ilta meni tutulla hengailukaavalla: jutustelua, punkkua ja pientä flirttiä. Tosin loppuillasta hommat etenivät siihen pisteeseen, että nainen makasi sängyllä vatsallaan ja siinä sivellessäni hänen selkäänsä pitkin ja hitain liikkein totesin puolihuolimattomasti, että "guess what would be fun ... icecubes" ja saattelin vielä tekemisiäni toteamuksella, että jos tästä lähden niin takaisin tullessani todennäköisesti hänen selkänsä on taas yöpaidan peittämänä ja olen käynyt turhaan jääkaapilla. Sitten nousin, käänsin selkäni, astelin pakastelokerolle ja nappasin jääpalamuotin mukaani. Sängyllä odotteli edelleen paljas - ja äärimmäisen viehättävä - selkä, joten jääpala suuhun ja leikittelemään lämpimien huulten ja jäätyneen veden vuoropuhelulla.

(mutta edelleen, emme ole harrastaneet seksiä)

Muutaman jääpalan tuhottuani ja selkärankaa viertäviä uumia pitkin valuneet ja pieneksi keitaaksi alaselän notkelmaan kerääntyneet vedet huulieni väliin poimittuani kuivasin hänen selkänsä ja vedin paidanhelman takaisin lanteille. Ennen nukkumaanmenoa vielä opetin hänelle kehon eri osien nimiä koskemalla kyseistä paikkaa samalla kun sen nimesin. Sitten lopulta nukahdimme lusikkaan ja aamu valkeni katkonaisen yön jälkeen sateisena.

Aamupalaa onnistuimme syömään aikaa sen tarkemmin seurailematta ainakin pari tuntia ja sinä aikana ehdimme tuhota litran tropicanaa, neljä juustotäytteistä vasta uunista tullutta croissantia, muutamia leipäviipaleita, suklaakeksejä, tomaattia, mozzarellaa, appelsiinin, pari valmiiksi paloittelemaani päärynää, yhdet Lattet ja pari kuppia teetä. Kaipa siinä jotain muutakin vielä oli, mutta aivan taivaallinen pitkän kaavan mukaan nautittu aamiainen kuitenkin. Harvinaista, mutta niin nautinnollista, sillä ei sitä jaksa yleensä pelkästään itselle tuollaista laittaa. Iltapäiväksi olin sopinut heittäväni pari lapinmatkasta tekemääni DVD:tä keskustaan ja samalla reissulla kävin body shopista hankkimassa pehmentävää ja mitälie hyperantioksidanttista, terveysvaikutteista ja torakoita karkoittavaa Ghanalaista kaakaovoita sisältävää luomuoliiviöljyvartalovoidetta, sillä hän sattui sivulauseessa toteamaan, että hän on jo hammasharjasta lähtien oikeastaan kaikkea muuta minulta lainannut (siis ihan paketissa oleva bränikkä harja), mutta kaapistani vielä puuttui ja oli oikeastaan ainoa mitä hän on kaipaillut.

Päivän mittaan sitten haahuilimme kämpillä yöpuvuissa, vietettiin aikaa, katseltiin leffoja ja uusia Top Gearin jaksoja (kanavasurffaili hetken ja pettyi kun Top Gear loppui juuri BBC:ltä - minulla sattui kuitenkin olemaan uusimmat pari jaksoa koneella, joten ei tarvinnut olla ilman. Sivuhuomautuksena voisi näiden sulkujen sisään vielä todeta, että hän pitää myös viskistä, joten tuli sitten kaapissa ollut Laphroaigkin korkattua. Kuulostaa jo melkein poikien illalta.).

Illalliseksi sipulikeittoa, valkosipuliperunoita ja rehellinen ulkofilepihvi kermaisella pippurikastikkeella. Totesin siinä sitten syödessämme, että hän kuulostaa siltä kuin saisi moninkertaisia orgasmeja. Ei kuulemma ollut kaukana siitä. "Well, it's nice that I can bring you pleasure somehow...", totesin ja vilkaisin häntä merkitsevästi.

Juttelimme taas jossain välissä myös suhteemme laadusta ja taisin loppupeleissä todeta, että kyseessä on itselleni "prolonged spiritual one night stand". Jotenkin asiasta kielii myös se, että toisin kuin esimerkiksi Sakun kohdalla, nyt ei tunnu oikeastaan miltään kun hän mainitsee poikaystävänsä puheessaan kun taas Sakun kanssa tunsi aina pienen piikin rintakehässä kun asia tuli jossain muodossa esille.

Mutta aivan mahtava viikonloppu on ollut ja kun hän jäi vielä toiseksikin yöksi vierelle niin ei tässä voi muuta olla kuin onnellinen.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Well, it's nice that I can bring you pleasure somehow...", totesin ja vilkaisin häntä merkitsevästi.

Anonyymi oksentaa kohta.

Anonyymi kirjoitti...

mutta hetkinen: onko hän vielä poikaystävänsä kanssa?

älä satuta itteäs liikaa, jos hän meinaa kumminkin pysyä vanhassa suhteessaan kaikesta tuosta kivasta huolimatta.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

On, ja siksi suhteemme onkin *kröhm* ihan platonisella pohjalla. Ja olen tosiaan ihan sinut tämän tilanteen kanssa ja suhtautumiseni on - kuten tuossa toiseksi viimeisessä kappaleessa mainitsin - lähinnä verrattavissa pitkittyneeseen henkisen tason yhdenillanjuttuun. :) Eli hugbuddy. Tai Hugbuddy Plus. Tai ihan miten vaan.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Hahah, ei kai kukaan usko tuon olevan millään lailla platonista?!

Väittäisin, että jos nyt olen suhteessa, niin en antaisi itselleni anteeksi moista vehtailua toisen miehen kanssa. Lusikka-asennossa nukkuminen useamman yön on minulle huomattavasti merkityksellisempää kuin joku epämääräinen yksi yö -häsläys. Se, pannaanko kunnolla vai ei, ei ole todellakaan ole oleellisin pointti.

Mutta siis huom, meikäläinen ei kyllä tuomitse kenenkään toimia tässäkään jutussa, kunhan nyt vain omalle kohdalle asiaa pohdin. Eikä mielestäni ole sinun ongelmasi, jos toisella on poikaystävä. Siis mikäli se ei tunnu sinusta ongelmalta.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Mari: "Ai jaa?" :)

Onhan tämä vielä kaukana täydellisestä parisuhteesta, mutta eipä ole parempaakaan tarjolla tällä hetkellä. Onnellinen olen silti ja ei se toinenkaan osapuoli tunnu asiasta kovin pahoillaan olevan. Katotaan nyt miten tää tästä etenee.

Anonyymi kirjoitti...

etkö voisi jo oikeasti etsiä jonkun vapaan sen sijaan, että touhuilet varattujen kanssa ? Se, että he riisuvat paitansa ilman väkivaltaa tai purevat pihviäsi nautiskellen ei tarkoita että hidas viettelysi olisi oikeutettua.

Vaikka toisekseen, moni ulkomailla oleva nainen olisi varsin otettu moisesta huomiosta ( etenkään jos toinen osapuoli ei " suoraan" pyydä rakastelua vaan pitää huolta ja paijaa).

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Etsinkö erityisesti varattuja? En.
Onko varatuissa jotain erityisen kiinnostavaa? Ei.
Olisinko mielummin jonkun vapaan kanssa? Olisin.

Kivaa olisi, että voisi välittää ilman tunnontuskia, mutta loppupeleissä kyse on kuitenkin vain kemioista ja tuntemuksista, joihin ei itse pysty vaikuttamaan. Jos joku haluaa olla lähelläni ja minä haluan pitää häntä hyvänä, niin sen teen. Olisi paljon mukavampaa jos voisi siinä sivussa edes leikillään miettiä yhteistä tulevaisuutta, lapsia ja niin edelleen.

En minä tahallani varattuihin sekoa, mutta jos saan purkaa läheisyyden- ja hellyydenkaipuutani johonkuhun ja hänkin sitä haluaa, niin en minä - vannoutunut hedonisti - jaksa itseäni siitä ruoskia. Tekevät ihmiset tässä maailmassa paljon pahempiakin asioita.

Anonyymi kirjoitti...

Omasta mielestäni tuon naisen toiminta on pahinta laatua mitä pettämiseen tulee- selkeästi tunnetta mukana, eikä vihellä peliä poikki intiimeissä tilanteissa. Periaatteessa on melkein yhdentekevää harrastatteko seksiä, koska raja on ns. jo ylitetty.

Kaikkea hyvää sinulle, sinähän et kuitenkaan tee tässä hommassa väärin, se on naisen homma selvittää tunteensa.


-Kallion eukko

Anonyymi kirjoitti...

"Tekevät ihmiset tässä maailmassa paljon pahempiakin asioita." Ehkä huonoin perustelu ikinä :) Ihan oikeasti, mieti millainen paikka maailma olisi jos jokainen ajattelisi noin. Mä opetan nelivuotiaita olemaan ajattelematta noin. Ole sä aikuinen..

Tunteitaan ei tarvitse tukahduttaa, mutta ne voi ja ehdottomasti täytyykin jättää joissain tilanteissa sivuun. Mäkin olen viimeisen päälle hedonisti, mutta olen oppinut, että määrätyissä tilanteissa on vain ajateltava järjellä.

Mieti, mitä teet tytön poikaystävää kohtaan. Vaikka tyttö rukoilisi hellyyttä ja jääpaloja, niin mielestäni vastuuntuntoisen ja kunniallisen ihmisen ei kuuluisi sitä antaa, mikäli tietäisi poikaystävästä.

Tämä ei todellakaan ole ainoastaan tytön vastuulla, vaan myös sinun. Sinulla olisi mahdollisuus viheltää peli poikki (kunnian ja oikeudenmukaisuuden nimissä, vaikkapa...). Jos vastustaa pettämistä, ei mielestäni voi olla mukana sellaisessa, edes kolmantena osapuolena.

Luen aina mielenkiinnolla kirjoituksiasi, ja vaikutat ajattelevaiselta ja kivalta tyypiltä. Haluan vain tuoda tähänkin asiaan hieman toisenlaisen näkökulman.

-tyttö

Anonyymi kirjoitti...

Ottamatta nyt yhtään kantaa näihin moraalisiin seikkoihin, niin ihan vaan (taas) sivustaseuranneen kommenttina: huomaatko itse, että nuo sun ihastumiset kyllä noudattavat tiettyä kaavaa? Varattuja vaihtareita, jotka ovat lähdössä poissa -> Onnistumisen "riski" siis aikalailla.... (-joko sytyttää???)

Saatan kuulostaa pirulliselta tätä kysyessäni, mutta aion ottaa nyt sen riskin ja kysyn silti, että mitä mahtaa kuulua sille kivalle, kauniille, VAPAALLE, SUOMESSA ASUVALLE nettitutulle? Ilmeisesti ei ole kuvioissa enää?


Itse pitkänlinjan kyökkipsykologina kyllä varovasti ehdottaisin sua pohtimaan, että onko tuo ihan sattumaa...

Sanon tämän ihan kaikella rakkaudella ja hellyydellä: kirjoitusten perusteella sä olet hyvä tyyppi ja sä vaan hajotat itsesi tuollaisessa pelissä ("Again: been there, done that, got the t-shirt"). Kaikki meistä kaipaa hellyyttää, mutta kannattaa myös miettiä minkä hinnan siitä maksaa.

Ehkä kuitenkin on parempi kitua hellyyden puutteessa ja odottaa sitä ns."oikeaa" kuin tyytyä johonkin väliaikaiseen?

Ja kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa, että hellyydenpuuteeseenkin tottuu (terv.nimim. "elävä esimerkki) ;-)

Mutta ehkä on myös niin, että jokaisen on tehtävä omat valintansa, elettävä niiden seurausten kanssa eikä toisen virheistä oikeesti voi oppia. Joskus vaan toivoisi, että kaikkien ei tarvitsisi hakata päätään samaan seinään, mutta se ei taida mennä niin (...nyt menee kyllä niin pateettiseksi p***kaksi, että paras lopettaa...)

Teetpä mitä teet, niin onnea valitsemallasi tiellä! Edelleen salaa toivon, että sulle kävis hyvin ;-)