perjantaina, joulukuuta 28, 2007

Kertokaapas

Hei!

Miten noi käytännössä toimii nuo netistä ostetut lentoliput, jossa muistoksi saa vain varausnumeron... Kaipa systeemi on hieno ja toimiva, mutta hieman epäilyttää silti lähteä puolentoista kuukauden päästä lentelemään etelään pelkän viisikirjaimisen koodin avulla. Kertokaa joku mulle, että toi on hyvä ja toimiva systeemi, jookos? :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

periaatteessahan riittää pelkkä passi... ainakin jos olen itse tehnyt varauksen netissä ( blue1/ SAS tms..) niin passin näyttäminen check in :ssä riittää.. voihan ne varausnumerot toki varalta pitää vaikka kännykässä. eläköön matkustamisen vapaus :)

PA kirjoitti...

Mitä, Lontooseenko se lähtee?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Hakemus on kyllä laitettu sisään Regent Streetille, mutta tämä liittyy vielä siihen kun pitää viedä äippä talvilomaviikoksi etelään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Toimii se. Nykyään minua epäilyttää jos en e-lippua saakaan, sillä en paikalliseen postilaitokseen suuresti luota.
Yleensä check-innissä ketään ei edes se numero kiinnosta, (epäilen että se on helpottaman tuskaa kun virallista™ paperin palaa ei saakaan) vaan tiedot saadaan passin perusteella (toimi vaikka olin typonnut nimeni varatessa),
Suosittelen luottokortilla varaamista jolloin pääsee kaikista helpoimmalla kun voi käyttää automaatteja (osa ei jostain syystä passia kelpuuta.

Toivottavasti Lontoo ei ole matkan eteläisin kohde (vaikka se onkin H:kiä etelämmässä). Ei täällä brittein saarilla niin lämmintä kuitenkan ole

Anonyymi kirjoitti...

Mä sain juuri ison kasan ihan oikeita paperisia lentolippuja ja huolettaa ihan pirusti, että näilläkö muka pitäis päästä e-amerikkaan... tässäkö mun maksamat rahat on nyt pahviläpysköissä, mitä jos hukkaan ne?? En muista, että olisin ikinä lentänyt millään muulla kuin e-lipulla ja siihen luotan, mutta tämmösiin pahvikortteihin...pelottaa.
Etkö sitten aiokaan muuten antaa vastauksia meemiin? siihen miten asut ja pukeudut ym.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Anonyymi, riippuu siitä kuka kysyy. :)

(Vaikka olenkin jo pyörtänyt sanani tuon tiimoilta.)

Sun äitis kirjoitti...

Nonni, turhaan minä täne myöhässä punkeen, kun muut ovat jo vastanneet. Sama kokemus mulla, numeroa ei edes kysytä, riittää, kun passinsa näyttää.

Ja vielä: kaikenlainen äitien lomailuttaminen on erittäin kannatettavaa toimintaa.