torstaina, joulukuuta 06, 2007

Yllätysvierailu

Eilen oli firman pikkujoulut, paskasti järjestetyt, ei mitään ohjelmaa, pahaa kinkkupiirakkaa, fetasalaatissa light-fetaa ja juomaksi aivan kaameaa Parfait Amourilta maistuvaa boolia. Tunnin verran kärvistelin siellä ja lähetin puolalaiselle viestin "Our companys little christmas parties are SO boring..." Vastaukseksi "Can I cheer you up somehow?", johon sitten totesin, että tulee kämpilleni tunnin kuluttua, niin voin auttaa hänen biopolttoaine-esseensä kanssa esittelemällä hänelle erilaisia etanolipohjaisia vaihtoehtoisia energianlähteitä. Ja näin oli parilla viestillä pikkujoulut muutettu huomattavasti mieluisammiksi.

Ilta meni sitten Franciacortaa juodessa ja jutellessa. Loppuillasta sängyllä jutellessamme ja toisiamme kosketellessa tuli hän sitten kysyneeksi että mitä ajattelen. Siihen sitten vastasin ympäripyöreästi, että asioita, joita saattaisin tehdä jos sosiaalinen statuksensa olisi hieman toisenlainen. Hän sitten tarttui sanoihini ja pyysi tarkentamaan. Tiedustellessani selonteon yksityiskohtaisuutta, halusi hän hyvin yksityiskohtaisen selostuksen. Se sopikin minulle enemmän kuin mainiosti ja valehtelematta hieman yli puoli tuntia kerroin hänelle, kuinka sormiani ja huuliani hänen ihollaan kuljettaisin, miten hänet riisuisin ja kuinka sormeni hiljalleen hakeutuisivat... no joo, mutta oli todella tyydyttävää saada toinen vaipumaan transsiomaiseen tilaan, jossa hän huokauksin vastasi sanoihini ja vartalon värinällä satunnaisiin kosketuksiin, jotka tarinaa säestivät. Tarina ei nyt kuitenkaan kovin räävittömäksi edennyt, vaan päättyi siihen, kun hän alastomana makaisi vierelläni ja käteni hiljalleen matkaisi hänen sisäreittä pitkin lanteilleen. Samaan aikaan käsi todellisuudessakin kiiri sisäreittä pitkin farkkujen päällä kohti lahkeiden saumojen yhtymäkohtaa, pysähtyen ilmeisen piinaavasti parin sentin etäisyydelle. Hän työnsi lantiotaan eteenpäin ja sormeni etääntyivät liikkeen myötäisesti saman etäisyyden. Sitten rikoin tunnelman palauttaessani hänet todellisuuteen toteamalla, että tuo nyt on yksi asia, jonka tekisin jos tilanne olisi hieman toinen. Sitten annoin hänelle pienen suudelman poskelle ja hain itselleni lasin vettä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän siinä tosiaan on, että kun mitään ei tapahdu miesrintamalla, niin mitään ei sitten todellakaan tapahdu. Sitten kun jotain tapahtuu, niin tapahtuu kaikenlaista muutakin yhtä aikaa. Itsellekin kelpaisi sängyllä makoilu jonkun kivan kaverin kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja kun pitää olla niin hemmetin kranttu!