sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008

Borta bra...

...men hemmä bäst!

Matka tarjosi juurikin sitä, mitä reissulta kaipasin (plus ylimääräisenä bonuksena maistiaiset 35-vuotiasta Pétrusta) eli aurinkoa, hyvää ruokaa ja juomaa. Lomaa. Lanzarotessa ei ollut mitään muuta ihmeellistä kuin vulkaaninen maaperä, mutta se oli sitten sitäkin upeampi.

Puerto Del Carmenissa ei olisi selvin päin viikkoa kestänyt, joten suuren osan lomasta käytössä oli varsin hauska avomallinen Tigra 1,8 Sport. Aivan ehdoton jos meinaa järjissään säilyä Kanarialla. Vuokra-auto siis, mielellään pieni, avomallinen, synteettisen ultramariinin värinen ja tehokas. Alla pari kuvaa reissusta. Njuta!
5 kommenttia:

turisti kirjoitti...

Uudessa wine&view'ssäkö? Eikös ollutkin aika hyvää?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Juurikin siellä. :) Aika legendaarisen makuista vaikka kyseinen vuosikerta ei ollut edes kovin ihmeellinen... Mielenkiintoista olisi päästä maistamaan vaikka '61:tä tai jotain muuta klassikkovuosikertalaista. Vaikka kyllä tuo nyt vähäksi aikaa riittää jos ihan rehellisiä ollaan... :D

turisti kirjoitti...

80 euroa neljästä sentistä on aika tyyristä kyllä, mutta olihan se ihan hyvää. Ei sillä, että olisin penniäkään omasta kulauksestani maksanut....

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Kaikissa duunipaikoissa on puolensa. :) Mutta tosiaan, on niitä kalliimpiakin asioita, joista ei välttämättä kuitenkaan saa yhtä paljoa irti. Riippuu kuitenkin hyvin paljon omasta harrastuneisuudesta ja kiinnostuneisuuden kohteista. Eihän kukaan normaalilla järjellä alkoholiin suhtautuva tuollaisia hintoja maksakaan, mutta kuten sanottu, viinin ollessa kyseessä ei hinnalla ole juurikaan merkitystä jos vain tilillä on sen verran rahaa.

Toiset diggaa kengistä, toiset viineistä. :)

turisti kirjoitti...

Ah! My kinda man!

En mäkään ole koskaan kyseenalaistanut Manolojen hintaa!