maanantaina, helmikuuta 04, 2008

Unirytmi

Juu, ehkäpä tuo unirytmin sekavuus kulminoitui siihen, että tänään heräsi hieman yli kolme iltapäivästä. Pitäisi oikeasti yrittää varmaan säätää tuota johonkin suuntaan.

Eilen oli upea keli ja kävimme Puolalaisen kanssa kävelyllä Rastilan tienoilla ja aikaa saimme kulumaan hieman yli kaksi ja puoli tuntia. Erittäin virkistävää, etenkin kun kyseessä oli tosiaan yhden aikaan suoritettu aamulenkki. Illasta sitten sisko tuli kyläilemään ja ilta vierähti kokkailujen jälkeen huomattavan nopeasti työstä, elämästä ja ihmissuhteista puhuessa. Jäi sitten yöksikin kun se muutaman sadan metrin matka kotiin on kuitenkin suuri haaste jos vaihtoehtona on vain kellahtaa kyljelleen ja jäädä nukkumaan.

Tänään illalla sitten pitäisi nähdä Sakua (jolla on tänään synttärit kuten 2 minuuttia sitten huomasin). Pitänee kehittää jotain pientä, kivaa ja itsetehtyä tästä vielä nopeasti. Tai sitten vaan olla tylsä ja napata jostain mukaan pieni kukkapuska ja pullo viiniä. Taidanpa mennä suihkuun pohtimaan asiaa.

2 kommenttia:

annareetta kirjoitti...

mä oon välillä vähän kateellinen, kun sulla on niin paljon kaikkea puuhaa ja hässäkkää. kekkereitä ja tulevaisuuden suunnitelmia.

panee miettimään, josko tarttis itsekin ryhtyä toiveista sanoihin ja sanoista tekoihin.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Tulevaisuuden suunnitelmissa on ainoastaan se ongelma, että jos niitä ei sitten pääsekään toteuttamaan, niin se saattaa harmittaa.

Mutta onhan tämä sosiaalinen elämäni tietysti huomattavasti aktiivisempaa kuin seurusteluaikoina ja blogiin kun ei tule jokaista yksin vietettyä iltaa erikseen hehkutettua, niin se saattaa vielä korostaa tuota sosiaalisuutta. Mutta valtaosan ajastani olen kuitenkin yksin. Kuten varmaan lukemattoman monet muutkin.

Ja mitä tekoihin ryhtymiseen tulee niin ei sitä useinkaan kovin paljoa menetettävää ole. Anna palaa vaan. :)