Torstaina on koko päivä vapaata niin ehtii käydä hakemassa Hakaniemen kauppahallista sopivat klöntit lihaa kunnollista burgundinpataa varten. Koko päivä aikaa haudutella ja parhaimmillaanhan se on vasta seuraavana päivänä. Naurattaa vaan nämä suomalaiset "lisää 2dl punaviiniä ja 5dl vettä" -räpellykset. Pullollinen viiniä siihen menee ja toisen voi avata haudutuksen ajaksi, sanokoot täkäläiset reseptit mitä tahansa. Edellisessä postauksessa mainitun jälkiruuan seuraksi voisi ehkäpä väsätä crème brûléet kun kerran aikaa ja vaniljatankoja on.
Ruuanlaitto <3
tiistaina, helmikuuta 12, 2008
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
heitäppä reseptillä, niin panen testaten.
Lähetä kommentti