torstaina, helmikuuta 14, 2008

Loman alku

Tiedättekö sen hetken kun aloitatte lauseen ja siinä parin ensimmäisen sanan kohdalla jo tajuatte, että tätä ei ehkä ihan kannattaisi sanoa loppuun asti. Kuten esimerkiksi satunnaiselle säädölle toteaa, että arvostaa paljon enemmän ihmisiä, joiden kanssa rakentaa kestävää ystävyyttä kuin satunnaista säätöä. Jostain kumman syystä se ei kuitenkaan ottanut asiasta itseensä, mutta ei siitä sen enempää. Tai ehkä se otti ja naiselliseen tapaansa pitää sen sisällään ja ei enää ota yhteyttä, odottaa vain anteeksipyyntöä. :)

Judyn poikaystävä jätti hänet, välimatka taisi olla liikaa. Päälimmäisenä fiiliksenä olen ihan oikeasti surullinen puolestaan. Mainitsen, sillä tuolla tapahtumalla saattaa olla jonkinnäköisiä vaikutuksia omiin ihmissuhteisiini, mutta tilanne ei todellakaan ole sellainen, että aktiivisesti pyrkisin mihinkään suuntaan. Mutta kun ensivaikutelma oli mikä oli, niin saapa nähdä.

(Ja niille anonyymeille, jotka aikoivat taas kommentoida noista vaihtarikuvioista, niin minä en oikeasti voi sille mitään, että omassa kaveripiirissäni tapaan säännöllisesti kymmeniä uusia, mielenkiintoisia naisihmisiä, jotka nyt vaan sattuvat olemaan vaihdossa täällä. Mikäli vastaani tulisi vastaavassa tilanteessa sama määrä suomalaisnaisia, niin varmasti heistäkin kiinnostuisin ihan samalla tavalla. Sosiaalisuus ja avoimuus viehättää ja luonnollisia hetkiä kotimaisten tuotosten tapaamiseen on huomattavasti vähemmän. Tästä johtuu se, että olen ollut jossain määrin enemmänkin ihastunut kahteen ulkomaalaiseen naiseen. Mikä ei ole mielestäni kovinkaan paljoa ja mistä ei mielestäni voi vetää yleispätevää käyttäytymismallia. Nih!)

Mutta lähdenpä tästä kohta kauppahalliin ja kun pata on porisemassa niin voin laittaa sen Jazmanautin kaipaileman reseptinkin tänne. :) Se on ihan hyvä tapa juhlistaa tämän blogin viidennettäsadannetta kirjoitusta.

3 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Odotan käsi hakiksen hallin kahvalla.

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin odotellaan sitä reseptiä:-)

terv. Rappiotäti

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä satunnainen säätö ajatteli susta samoin, eikä siksi ottanut itseensä. Ehkä se löysi parempaa taikka vakavammin otettavaa seuraa, eikä siksi ota enää yhteyttä. Mutta voiko anteeksi pyynnöstä olla koskaan haittaa? :)