sunnuntaina, maaliskuuta 22, 2009

Käydyt maat

Koitan muistella ja laittaa listaan maita, joissa on tullut käytyä (välilaskukohteet eivät päässeet listalle). Ihan vaan omaksi ilokseni kun toisinaan sitä kuitenkin kysytään. Joten tässäpä näitä, täysin satunnaisessa järjestyksessä:

- Kreikka
- Italia
- Malta
- Ruotsi
- Norja
- Viro
- Latvia
- Puola
- Espanja
- Iso-Britannia
- Israel
- Intia
- Egypti
- Turkki
- Romania
- Montenegro
- Kroatia
- Jordania
- Portugali

Listaan tulossa
- Thaimaa (Syksy 2009)
- Ranska (bestmanina 2010 Pariisissa)
- Laos, Kambodza, Vietnam, Indonesia... Riippuen reissusuunnitelmista.

9 kommenttia:

karkumatka kirjoitti...

Tulipa tyhmä olo.

Ajattelin tekeväni vastaavan saldon omaan blogiini, mutta listallani jossain 30:n kohdalla tulin kirjoittaneeksi maan, jossa olen nyt. Vasta siinä vaiheessa tajusin, että hitto, enhän minä voi tällaista blogiini tehdä. :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

:)

Itseasetetut standardit ovat kyllä noudattamisen arvoisia.

Ja sivukommenttina mainittakoon, että olet jostain kumman syystä henkilö, joka olisi mukava tavata ihan tosielämässäkin. Luulen että meillä riittäisi juttua ainakin yhdeksi illaksi pelkästään ruuasta, juomasta ja hyvästä elämästä.

karkumatka kirjoitti...

Vastaan sivukommenttiin, että tuo "tunne" on ollut minulla aika pian siitä asti, kun tutustuin blogiisi (mikä tapahtui jo joitakin kuukasia ennen omani aloittamista, kun vielä molemmat asuimme Helsingissä -- melko lähekkäin, itse asiassa).

Mutta joo, katsotaan, jos satutaan joskus samaan maahan. Tai tervetuloa soittamaan tuota "kuuluisaa" ovisummeriani heinäkuun loppuun mennessä :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Niin, tai sitten voimme jatkaa keskusteluja yhteisten tuttujen facebook-statuksissa... vai? :D

karkumatka kirjoitti...

Takaisin Kallioon ja karkumatka -faniyhteisöissä kuohuu!

Tietävätkö blogaajat todella toisensa?

Pelkästään se, että tietää toisen naaman Facebookissa, vaikkei kaveruutta olisikaan vahvistettu antaisi teoriassa asianosaisille paljon himoittua tietoa:

- onko TaKa todellakin Kristian Meurmanin näköinen?
- onko karkumatka mies vai nainen?
- mikä onkaan Puolalaisen etunimi? (oletettavasti TaKan kavereissa)
- entä miltä näyttää Fantasian naamakirjakuva?
- onko karkumatka oikeasti hyvännäköinen, oli hän sitten mies tai nainen?
- kummalla on enemmän Facebook-kavereita?
- kuuluuko karkumatka Networkiin, joka paljastaisi hänen mystisen asuinpaikkansa?

Karkumatka kieltäytyy kommentoimasta nettikohua sanallakaan.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

*woosh* There aren't the bloggers you are looking for... :)

Ja mitä tuohon Möörmaniin tulee niin eiköhän se laiva seilannut jo siinä vaiheessa kun pitkä tukka ja parta lähti. Ja jos joku humalainen keski-ikäinen mies kaupungin yössä toissakesänä pysäytti minut ja luuli joksikuksi toiseksi niin tiedä sitten kuinka suurta yhdennäköisyyttä siihen tarvii... :)

Donna Downshift kirjoitti...

Tuossa pari vuotta sitten, kun aloin seurata tätä blogia, TK:sta välittyi muistini mukaan aika herttainen kuva: empaattisen ja ajattelevaisen oloinen opiskelijapoika, joka pyrki herrasmiesmäisyyteen. Nykyään tekstin läpi tunkeekin tilipussillaan (tai perinnöllään) ja "miellyttävyydellään" vastenmielisesti kerskaileva, moraalikäsityksensä taakseen jättänyt tyyppi, joka vähät välittää esimerkiksi maapallon tulevaisuudesta (27 lentomatkaa eikä hiilijalanjäljet kiinnosta).

Jos sitä rahaa on aina oman tarpeen yli, niin voisiko ajatella esim. joidenkin tärkeiden tahojen sponsorointia, ns. anonyymisti ja pyyteettömästi? Tekstiesi perusteella käytät rahaa läheistesi hyväksi, kiva kiva, pisteet siitä. Vaikutat avuliaalta, mutta vaikuttaa myös siltä, että tahdot auttaa vain näkyvässä roolissa: sulle on tärkeää olla ihailtu. Pröystäily tuottaa tyydytystä? TK, luksuselämää voi elää vähemmän kuluttaen ja globaalia hyvää tehdenkin.

Nämä naisseikkailusi, jeps, on niilläkin viihdearvonsa, mutta aika pelleltä sä jo vaikutat. Se pettämistä vastustava, idealistisempi TK viehätti ainakin minua enemmän. Älä hajota ittees. Äläkä kondomia.

Harvoin jaksaa avautua. Onneksi on se Annareetta, joka antaa välillä palaa ja käsittelee ne asiat, jotka minuakin rassaa! ;)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Kommentti olisi ollut ehkä huomattavasti sopivampi tänne tai tänne missä tuota moraalin rappeutumista on sivuttu ja pohdittu pintapuoleisesti jo aiemminkin.

Tuossa anonyymissä ja pyyteettömässä antamisessa on se ongelma, että jos sitä toisinaan harrastankin niin siitä en tänne kirjoita ja jos kirjoittaisin niin se lienisi taas vastenmielistä kerskailua ja itsensä pönkittämistä. Mitä tahansa aiheesta siis sanonkin vain kääntyy itseäni vastaan joten tämän asian voinee jättää tähän. Ellei sinulla sitten ole tähänkin jotain rakentavaa kommenttia kuten "vaikutat aika pelleltä".

karkumatka kirjoitti...

http://www.hs.fi/kuvat/iso_webkuva/1135238150365.gif