keskiviikkona, maaliskuuta 11, 2009

Tunnustus

No niin... tulihan se sieltä. Fantasialla on poikaystävä joka työskentelee ulkomailla.

Olin kyllä niin varautunut tuohon lopputulemaan ettei asia edes yllättänyt loppujen lopuksi. Tai tuntunut pahalta. Työpäivän piriste, muutama kiihkeä yö... Ehkäpä voisi jopa reboundista puhua. En valita, en ole surullinen. Hupaisaa vaan ja olo on hyvä kun hän vihdoin tajusi sen "hienovaraisen vihjailun" siitä kuinka olen huomattavan helppo ihminen ihmissuhteessa niin kauan kuin minulle ollaan rehellisiä.

Kuten niin monesti aiemminkin, voisi tähän taas vaihteeksi laittaa linkin Ensimmäiseen Sääntöön.

Helpottunut ja huojentunut olo oikeastaan. Aika mukavaa. Voisi vaikka juhlistaa tapahtunutta muutamalla oluella tahi pullollisella viiniä tuossa illan mittaan. (Työmaalla on hyperaktiivinen tietohallinto, joka on blokannut pääsyn miltei kaikkiin kansainvälisesti tunnettuihin blogipalveluihin, joten laittelen näitä nyt mailitse sitten himaan ja sieltä copypastetan illalla luettavaksenne).

Loppupäivästä tosin viestittely jatkui aika entiseen malliin ja viestit liikkuivat sellaisilla alueilla josta neidin poikaystävä ei varmastikaan olisi ilahtunut. Mutta kun homma on sentään meidän välillämme rehellisellä pohjalla taas vaihteeksi niin mikäs tässä on ollessa. Viihde jatkuu.

6 kommenttia:

yön enkeli kirjoitti...

Uskomattomia naikkosia löydät kerta toisensa jälkeen! :O Tosin kyllä noissa uroissa löytyy ihan vastaavia yllinkyllin, kokemusta on... Hyvä että koet kuitenkin asian noin, etkä satuta enää itseäsi vaikka sinulle totuutta ei heti kerrottukaan. Ota toki ilo irti suhteesta jos et siitä itse kärsi. ;)

anonyymi #47 kirjoitti...

Siis TAAS tiesin miten tää tulee menemään... Saako oikeassa olemisesta jotain palkintoa tai jotain? Edes kaljaa tai jotain? Edes?

Inhottavaa olla niiiiiiiin helvetin hyvä näissä ilmeisen yksinkertaisissa ja arvattavissa ihmissuhdesotkussa ja aina ennakolta tietää, mitä tulee tapahtumaan.

Mutta jos yhtään lohduttaa, niin eipä täälläkään hyvin pyyhi. Ei siis ole kukaan profeetta omalla maallaan ymsymsjnejne. Paska säkä sulla taas ja oon oikeasti pahoillani :-(

Mutta häntä pystyyn! Ei se tohon löysään hirteen roikkumaan jäämällä ainakaan parane...

Anonyymi kirjoitti...

Mä nyt jotenkin kyllä sanoisin, että säästä sitä poikaystävää ja mun mielikuvaa rehellisistä maailmankansalaisista ja jätä se muija omaan arvoonsa!

Anonyymi kirjoitti...

Suomeksi sanottuna siis rauhaan.

karkumatka kirjoitti...

Pääsit sentään sänkyyn asti.

Mutta säännöt on tehty rikottaviksi, eikö? :)

Ilkka kirjoitti...

Ahas että tällaista. Hyvä että tilanne nyt selvillä. Itseasiassa olen tuossa TK:n kanssa samoilla linjoilla että olen helppo ihminen kun tiedän missä mennään. Muistan tulistuneeni yhdelle naikkoselle (myöskin työpaikkasuhde) siitä syystä että ihmettelin kun homma ei toiminut & sain myöhemmin selville että se ei toiminut sen takia kun olikin kaksi miestä samaan aikaan kuvioissa.

Minä tyhmänä tutkistelin itseäni missä vika & mitä voisin tehdä toisin. Ei ois mennyt sellaiseksi sodaksi miksi meni alkuunkaan jos toinen olisi vain ollut sen verran rehellinen siinä että kivaa oli mutta yrittää virittää entisen exänsä kanssa samaan aikaan jotakin niin että suhde ei ole mahdollinen - oltaisiin päästy kumpikin huomattavasti helpommalla siinä asiassa.

Pettymyksiä sitä kyllä kestää mutta vedätysten suhteen olen aika herkkänahkainen tyyppi.