lauantaina, maaliskuuta 07, 2009

uaargh

Niin siis että mikä saatanan anturi teillä naisilla on?

Tietenkin nyt ehkä ylireagoin hieman mutta eikö se vaan Puolalainen klo 20:14 pongahdakin skypeen kyselemään kuulumisia... Ja vaikkei tarkoitusperistään nyt ole sen tarkempaa tietoa niin miksi sitten se satunnainen yhteydenotto pitääkin tulla tällaiseen aikaan.

Lähinnä vituttaa.

12 kommenttia:

turisti kirjoitti...

Kuudes aisti. :P

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä se lukee sun blogia.

Vakilukija kirjoitti...

No saatana sanot sille että harrastin just seksiä ihanan naisen kanssa ja see you!
Tää on sun tilaisuus!

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Vakilukija: Eläminen olisi kieltämättä huomattavasti helpompaa hetkellisesti jos ei välittäisi tippakaan muista ihmisistä.

annareetta kirjoitti...

sama saatanan anturi se on teillä miehilläkin, että lakkaa nyt saatana edes naistenpäiväks :D

antero kirjoitti...

Mieti vaikka sitä Kanarian matkaa.

Naisilla, kuten kissoillakin, on tapa nauttia saaliin kärsimyksistä. Siksi sitä pitää herätellä, jos siitä ei ole kuulunut. Eikä varmaan ollut kuulunut, kun oli uusi daami kierroksissa.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Antero, mitä naiset ovat sinulle tehneet että olet noin suuren vihan heitä kohtaan onnistunut kehittämään?

turisti kirjoitti...

TK, Anterolla on kyllä tossa pointti, eikä se johdu välttämättä mistään naisvihasta.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Juu, viittasin tuossa nyt lähinnä miehen aiempiinkin kirjoituksiin, joissa on tullut selväksi kyseisen herrasmiehen mielipiteet naisista seksileluina ("Mä pitäisin ongelmana vasta alle 16-vuotiaita") ja kyynisiin kommentteihin about jokaiseen naisjuttuun mitä hän täällä on kommentoinut sekä jokseenkin pahantahtoinen ja esineellistävä suhtautuminen naisiin.

Tällainen kuva minulle on hänen kommenteistaan blogissani tullut. Ja sen kuvan perusteella tulkitsen ehkä hieman värittäen hänen kommenttejaan, jotka pääsääntöisesti vaikuttavat vain keskiverrolta trollaukselta, vaikka toisinaan siellä saattaa asiaa ollakin taustalla.

Näihin perusteisiin ja miehen aiempiin kommentteihin siis perustin kysymykseni nimimerkin "antero" suhtautumisesta naissukupuoleen. Mielipiteemme ja suhtautumisemme kun tuntuvat olevan hyvin kaukana toisistaan.

capricious kirjoitti...

Tää on niin tätä. Universaali ilmiö.

Kun löydät jotain ihanaa, kärrätään meset, naamakirjat, säpot ja jopa kotiovi täyteen kaikkea muuta, mikä saattas olla vähintään yhtä ihanaa. Ole siinä sitten.

Ilkka kirjoitti...

Niin nythän on tosiaankin Naistenpäivä. Oiskos ottanut ihan sen takia yhteyttä kun ajatteli kuulevansa sulta jonkun muistamisen silloin/joku yleisempi muistamisen tarve jonka päivä herättänyt.

Voihan tuo olla sattumakin joskin se lienee todennäköisyydeltään 1/100 luokkaa.

Itse en oikein kyllä usko sattumiin enkä johdatukseenkaan, yleensä taustalla on joku looginen selitys vaikkei siitä saisikaan otetta sillä hetkellä, aika selvittää jotkut sattumukset ei-sattumuksiksi kyllä.

Ilkka kirjoitti...

Konkurssipesässäkö hän kohta vaikuttaapi:

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2009/03/19808&ext=rss

Syvällä kyntää.