maanantaina, maaliskuuta 09, 2009

Pesiytyminen on alkanut

Kylpyhuoneen hyllyä koristaa nyt sitten ylimääräinen matkahammasharja ja hellyyttävän pieni hammastahnatuubi. :)

En nyt ole koskaan pannut varsinaisesti pahakseni tuollaista toimintaa enkä ole siitä sen kummemmin ahdistunutkaan. Ainoa asia mikä tässä mietityttää on se, että mitä hän minulta odottaa. Ihan rationaalisesti ajatellen en haluaisi tästä mitään elinikäistä kumppania, pääsyynä neidin kielitaito. Tiedän että se voisi parantua ajan myötä, mutta kun ei pysty ilmaisemaan itseään vapaasti (englanniksi) kun toinen ei kuitenkaan monimutkaisempia lauserakenteita tai harvinaisempia sanoja ymmärrä vaikka normaali kanssakäyminen nyt kuitenkin onnistuu ihan luonnikkaasti. Vaikken nyt olisikaan sieltä puheliaisimmasta päästä kotioloissa ja omana itsenäni niin arvostaisin elämänkumppanissa edes mahdollisuutta sivistyneeseen keskusteluun.

No, kommunikaatio tapahtuu välillämme - kuten tässä vaiheessa ihmissuhdetta luonnollista lieneekin - suurilta osin kehonkielellä ja yhteisymmärrys sillä saralla on saavutettu, vaikka opittavaahan onneksi on aina. Tuo nyt olisi kuitenkin sellainen asia, mikä varmasti rassaisi pidemmän päälle. Mutta (nyt saa nauraa) ehkäpä meille molemmille on selvää, että tätä hupia kestää se muutama kuukausi maksimissaan ja sitten hieman kaihoisina erotaan... hehe... as if that would ever happen...

3 kommenttia:

antero kirjoitti...

Venläiseen kulttuuriin naimattomien nuorten naisten osalta muuten kuuluu avioliittohakuisuus. Meinasin varoittaa jo, kun päästi sinut samaan petiin kanssaan. Olet nyt todennäköisesti potentiaaliseksi todettu ja nyt sua testataan edelleen - potentiaalisena aviomieskandidaattina.

Sori nyt vaan taas tää kommentti, mutta tää saippua koukuttaa niin.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

No, eipä sitä helposti avioon tahtomattaan joudu. :)

Ja saa täällä kommentoida ja silloin kun pysytään asiassa niin kommentit ovat jopa suotavia ja niihin vastataan asiallisesti. Mutta jos kommentista välittyy vain ilkeämielisyys tai halveeraaminen niin vastaanotto saattaa olla astetta koleampi.

antero kirjoitti...

Tarkoitin varoittaa, että voit joutua loukkaamaan häntä, jos hän toteaa sinut hyvinkin potentiaaliseksi aviomiesainekseksi.

Kun käsittääkseni yksi pyrkimyksesi on ollut välttää sellaista.

Toisin sanoien vanhaa sanontaa mukaillen jos ymmärtää antaa pitää myös antaa ymmärtää.