lauantaina, maaliskuuta 21, 2009

Tyhmä, tyhmä, tyhmä, tyhmä, tyhmä...

Mikä hiton hinku minulla on tehdä elämästäni kaikin tavoin vaikeampaa? Ja joo, ei se selitys takkatulesta, viinistä ja sopivasta tilaisuudesta nyt ole millään tasolla pätevä, mutta kun asiat vaan ajautuvat päin vittua niin ei siinä allekirjoittaneen luonteen vahvuus kestä.

Uskoisin kuitenkin kykeneväni hillitsemään itseni jos Fantasia ei seurustelisi ja tämä juttu olisi ihan vakavalla ja vakaalla pohjalla mutta nyt on vaan liian helppo eksyä toisen sänkyyn. Matkaa kun kuitenkin on se alle 10m.

Ja huomennahan F tuleekin sitten taas tänne lounastamaan. Fiksua toimintaa, saa ampua.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saisko kuvaa? Tai edes varjoa tai karikatyyria tai jotain.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Telkkarissa on tarjolla ihan valmiiksi kuvitettua viihdettä mielikuvituksettomille.

antero kirjoitti...

Peruuta se lounas. Tai mee Fantsun kanssa kaupungille lounaalle kahdestaan. Tuossa että se tulee huomenna teille lounaalle, on nyt vähän liikaa liikkuvia osia.

Tiina kirjoitti...

Sä kyllä nyt jotenkin vahvistat sitä yleistä käsitystä, että alapää johtaa miehiä. :D

Vaihtoehtoinen (tai rinnakkainen) teoria on se, että F oli nyt sitten kuitenkin sulle vähän liian helppo (seurustelee, mutta antaa silti) eikä aiheuttanut yksikseen riittävästi draamaa.

Ole vaan rohkeasti pelimies, äläkä esitä herrasmiestä. Ei siinä kai mitään pahaa ole. Tai ole sitten se herrasmies oikeastikin. Kukin tyylillään.

yön enkeli kirjoitti...

Mjoo, nyt täytyy yhtyä Tiinan kommenttiin, sori vaan. Että ammutaan täältäkin suunnasta. ;) Mutta ymmärrän toki että kun Fantasia on varattu että et koe olevasti sitoutunut häneen. Voit kuitenkin arvata miten F suhtautuu jos kuulee tästä. Ja epäilenpä että tulee kuulemaan, varsinkin jos vielä kämppiksesi silmien alla kaiken tämän jälkeen lounastat... Anteroonkin siis täytyy tilanteessasi yhtyä, älä missään tapauksessa kutsu häntä nyt luoksesi. Tai ehkä ikinä.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

No, kaikesta huolimatta lounas onnistui varsin hyvin ja kun tuolle toiselle olen tilanteen tehnyt hyvin selväksi niin hän katsoi parhaaksi vain olla sulkeutuneena huoneeseensa sen ajan kun F:ää täällä viihdytin.

Ja juuri tämän takia aluksi toisen kanssa vastaan hangoittelinkin. Kun siitä ei kuitenkaan seuraa mitään hyvää. Etenkin kun F tulee täällä vierailemaan enemmän tai vähemmän säännöllisesti kuitenkin ja tämänkin hänelle sanoin. Että kyllä tämän talon asukkaat tietävät että missä mennään.

Olenko muuten jokseenkin poikkeuksellinen kun pidän sovituista asioista jokseenkin hanakasti kiinni? Siis että en edes sovi sellaisia epävarmoja asioita ja jos jotain sovitaan niin edessä täytyy olla hiton suuri este että rupean jo sovittuja asioita muuttaaan. Mielestäni kun sovittu asia on sovittu asia ja sopimisen hetkellä nyt pitäisi olla jokseenkin 99% varma että se sitten onnistuu.